6 Απριλίου 2022

Πάτρα: Το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον Μάνο Δασκαλάκη

Πάτρα: Το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον Μάνο Δασκαλάκη
Σύμφωνα με αυτό, η ηλικιωμένη ορίζει ως ειδικό πληρεξούσιο, αντιπρόσωπο και αντίκλητο της τον Μάνο Δασκαλάκη
Το φως της δημοσιότητας βλέπει ολόκληρο το πληρεξούσιο που έκανε η σπιτονοικοκυρά, Ευγενία Κούτρα Θεοδωροπούλου, στον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως φαίνεται, το έγγραφο που αποκαλύπτει το ereportaz.gr υπογράφτηκε  στι 24/2/2017 παρουσία συμβολαιογράφου στο δωμάτιο 408 της δερματολογικής κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με αυτό, η ηλικιωμένη ορίζει ως ειδικό πληρεξούσιο, αντιπρόσωπο και αντίκλητο της τον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως αναφέρεται στο πληρεξούσιο, ο Μάνος Δασκαλάκης μπορούσε να εισπράτει τη σύνταξη της από την τράπεζα , να κάνει αναλήψεις και καταθέσεις χωρίς περιορισμό, να πληρώνει λογαριασμούς ΔΕΚΟ ,να υπογράφει και να καταθέτει δηλώσεις φόρου εισοδήματος, ακίνητης περιουσίας και να παραλαμβάνει οποιοδήποτε έγγραφο αφορά την εντολέα, καταλήγει το e-reportaz.

Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, η εισαγγελία Πατρών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελία Πατρών, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Έτσι, παράλληλα με τις έρευνες που διεξάγονται για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα στο μικροσκόπιο μπαίνει και ο «περίεργος» – όπως χαρακτηρίζεται – θάνατος της 69χρονης.

 in.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: