26 Απριλίου 2022

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Μας κλέβουν κυριολεκτικά τα χρήματα μέσα από την τσέπη! Ετοιμάζουμε συλλογική αγωγή


Φίλε, φίλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,


Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη!

 

Η παρούσα επιστολή απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη ομάδα ενεργών μελών της ΕΟΔνΠ και αποστέλλεται με αφορμή τους υπέρογκους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που έχουμε λάβει όλοι μας τις τελευταίες ημέρες. 


Μεταξύ των παραληπτών είσαι κι εσύ. Σε παρακαλούμε να διαβάσεις προσεκτικά τα παρακάτω και να στηρίξεις με όλες σου τις δυνάμεις αυτή την πρωτοβουλία.


Στις 4 Μαΐου προγραμματίζουμε Λαϊκή Συνέλευση στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης με στόχο τη μαζική συμμετοχή των πολιτών στην πανελλαδική συλλογική αγωγή κατά των παρόχων ενέργειας για τη ρήτρα αναπροσαρμογής των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος.


Διάβασε την πρόσκληση εδώ

 

Μέχρι τότε πρέπει οπωσδήποτε να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 1.000 υπογραφές πολιτών που διαμαρτύρονται για την αισχροκέρδεια, την απαράδεκτη και ανεξέλεγκτη δράση των εταιρειών σε βάρος των πολιτών. 

 

Πως θα βοηθήσεις:


Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας αυτής, όπως κι εσύ, καλείται να εκτυπώσει το έντυπο που έχουμε ετοιμάσει και να συγκεντρώσει 20 υπογραφές συγγενών, φίλων και γνωστών και να τις παραδώσει μέχρι τις 30 Απριλίου στον Καπνικό Σταθμό. Σε παρακαλούμε, αν δεν διαφωνείς με τη διαμαρτυρία αυτή, να μην το αμελήσεις! 


Κατέβασε το έντυπο υπογραφών εδώ


Πρέπει να δράσουμε άμεσα και οργανωμένα διότι δεν έχουμε άλλη επιλογή! 


Εχοντας τη στήριξη ενός μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, κυρίως από ηλικιωμένους που δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο, μπορούμε να ασκήσουμε πίεση προς κάθε κατεύθυνση και να κόψουμε το αόρατο μακρύ χέρι της (δήθεν) αγοράς ενέργειας το οποίο με περίσσιο θράσος βάζει το χέρι του βαθιά στην τσέπη μας αρπάζοντας το βιός μας!


Η συντονιστική επιτροπή «Κόντρα στο ρεύμα»


Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ»


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: