29 Απριλίου 2022

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

 


Στο Κογκρέσσο θα μιλήσει ο Μητσοτάκης, ο πρώτος Ελληνας πρωθυπουργός που στο Βήμα ανεβαίνει. Χριστός. Σε καλό να τους βγει.

***

Μητσοτάκης. Ενημέρωσα τον ΓΓ του ΝΑΤΟ για την προκλητική συμπεριφορά των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Ε ναι. αυτό είναι επιτυχία. Εύγε!

***

Εχουμε επάρκεια σε φυσικό αέριο. Δεν θα παγώσουν οι πολίτες, Μάιος μπαίνει.

***

Είδες η ΔΕΗ; Και ευκολίες πληρωμής. Μέχρι 24 δόσεις. να δείτε που στο τέλος θα το φτάσουν στις 100 και άτοκες αφού στα επόμενα εκκαθαριστικά προβλέπεται γενική συσκότιση.

***

 Για όσους  ψώνισαν αρνάκι με 12-13 ευρώ ενώ η τιμή έπεσε στα 8,5 ευρώ, δεν θα επιστραφεί καμία διαφορά. Κάποια εύφημος μνεία περί ελεύθερης  αγοράς από Αδωνι σίγουρα θα γίνει.

***

Φίλος της στήλης με ρωτάει ποιον βλέπω για επόμενο πρωθυπουργό στη χώρα και δήμαρχο στην Κατερίνη.

***

Επιστρατεύω τη μνήμη μου να θυμηθώ ποιον έχουμε πρωθυπουργό και ποιον δήμαρχο και του λέω στα σοβαρά. Πρωθυπουργό θα  'χουμε ή τραπεζίτη, ή δικαστικό. Ο δήμαρχος πάντως δεν θα είναι ούτε τραπεζίτης, ούτε διαστικός. Τον είδα μισο-ικανοποιημένο.

***

Το ζούμε κι αυτό στις μέρες μας . Πολιτιστικές βαρβαρότητες, Φεστιβαλικές ατραξιόν του ποδαριού, έτσι για να πορευόμαστε. Ευτυχώς που υπάρχει το Φεστιβάλ Ολύμπου και κρατάει το επίπεδο. Κι όποιος κατάλαβε...

***

Τα καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς δεν τελείωσαν. Παράγονται μάλιστα ανελλιπώς απ' όλους τους "επί τόπου" . Μόνο που οι ιθαγενείς δεν τα δέχονται πια, έμαθαν να καθρεφτίζονται στο καθαρό νερό της φύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: