26 Απριλίου 2022

Ρωσία: Μακελειό σε νηπιαγωγείο – Τι όπλισε το χέρι του δράστη

 


Ρωσία: Μακελειό σε νηπιαγωγείο – Τι όπλισε το χέρι του δράστη
Δύο μαθητές "από 4 ως 6 ετών" και μια νεαρή νηπιαγωγός έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες ενόπλου που άνοιξε πυρ σε νηπιαγωγείο και στη συνέχεια αυτοκτόνησεΕνας άνδρας άνοιξε σήμερα πυρ σε ένα νηπιαγωγείο της πόλης Ουλιάνοφσκ, στην κεντρική Ρωσία, σκοτώνοντας δύο μαθητές και μια νηπιαγωγό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ανακοίνωσε στο AFP ένας εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε ένα νηπιαγωγείο. Δύο παιδιά είναι νεκρά, μια νηπιαγωγός και ο δράστης επίσης», επιβεβαίωσε στο AFP ο Ντμίτρι Καμάλ, ένας εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.

Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι γνωστή η ηλικία των παιδιών, αλλά πιθανόν να είναι «μεταξύ τριών και έξι ετών» προσθέτοντας ότι οι ερευνητές βρίσκονται στον τόπο της επίθεσης.

Σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, που επικαλούνται τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, «ο λόγος της επίθεσης πιθανόν να είναι μια ενδοοικογενειακή διαμάχη».

Ο βουλευτής και πρώην κυβερνήτης της περιοχής Σεργκέι Μορόζοφ δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti ότι μια νηπιαγωγός και δύο παιδιά, γεννημένα το 2016 και το 2018, είναι νεκρά..in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: