10 Απριλίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεσπά ο κουμπάρος – “Δεν είχαμε ερωτική σχέση”

 

Πληροφορίες και δημοσιεύματα ήθελαν την Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει εξωσυζυγική σχέση με τον κουμπάρο του ζευγαριού, τον νονό της Μαλένας. Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας “Πελοπόννησος” Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το Σάββατο, υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή» και όχι εξ αίματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συγκεκριμένη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε μετά τον θάνατο της Μαλένας και πριν από την γέννηση της Ίριδας. Ο δημοσιογράφος δεν διευκρίνισε σε ποιον αναφέρεται. Υποστήριξε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

Ο κουμπάρος του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, διαψεύδει ότι είχε σχέση με την προφυλακισθείσα για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με δήλωση του συνηγόρου του, πρόκειται «για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια».

Ο συνήγορός του μάλιστα κάνει λόγο για «καθημερινή βάναυση βεβήλωση της προσωπικότητας» του πελάτη του, αποκαλύπτοντας ότι δέχεται «απειλές από αυτόκλητους εκδικητές, που βλέπουν τον εαυτό τους ως εισαγγελέα και ανακριτή μαζί» και ζητά την επέμβαση των δικαστικών αρχών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: