6 Μαΐου 2022

Η Κ12 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο 4ο Road to Salonica Cup


τoυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση

Άκρως ικανοποιητική ήταν τόσο η αγωνιστική όσο και η εξωαγωνιστική παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ12 των Ακαδημιών του Πιερικού, στο 4ο Road to Salonica Cup που διοργάνωσε με επιτυχία ο Μακεδονικός, για τρεις ολόκληρες μέρες, στις εγκαταστάσεις του, στα τέλη του περασμένου μήνα.  


Το ποδοσφαιρικό τμήμα της Κ12 από τις Ακαδημίες του Πιερικού, με προπονητή τον Γιάννη Χατζηπουργάνη -παρουσία και του τεχνικού διευθυντή, Μανώλη Μπατσαρά-, εμφανίστηκε ανταγωνιστικό, επιδεικνύοντας, παράλληλα, ήθος και αξιοπρέπεια, απέναντι σε αντιπάλους από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη (αλλά και τη Βουλγαρία) -με τις συμμετοχές να ξεπερνάνε τις 1600-, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχυ του βαθμού δυσκολίας και του συνολικού εγχειρήματος. Το μικρό χρονικό διάστημα συστηματικής δουλειάς και οι επιπρόσθετες δυσκολίες, ελέω covid-19, δεν πτόησαν τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού, που συνεχίζουν πλέον στον... road to cup κι εκτός Θεσσαλονίκης, αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις, πολύτιμα εφόδια για το μέλλον, εντός κι εκτός ποδοσφαίρου, με εναλλασσόμενα συναισθήματα χαράς και λύπης αλλά πάνω απ’ όλα φωτεινά χαμόγελα και πάθος για ποδόσφαιρο και ζωή. 


Η τελευταία ημέρα, εκτός από τα κύπελλα και τα μετάλλια, περιλάμβανε και τις απονομές και τα ατομικά βραβεία για τους ΜVP, τους πρώτους σκόρερ και τους καλύτερους τερματοφύλακες, με τον Πιερικό να κερδίζει τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα στην κατηγορία (Κ12) με τον Λαζαρίδη.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: