21 Μαΐου 2022

Τα Τμήματα Πάλης και Σκοποβολής του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης υποδέχτηκαν μαθητές-τριες του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης


Τις αθλητικές εγκαταστάσεις στις οποίες προπονούνται τα τμήματα πάλης και σκοποβολής του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Β΄ ΔΑΚ επισκέφτηκαν την Παρασκευή 20 Μαΐου μαθητές και μαθήτριες των Δ΄ - Ε΄ - ΣΤ΄ τάξεων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης μαζί με τους δασκάλους τουςΤα παιδιά "πάτησαν" στο ταπί των πρωταθλητών της πόλης μας και είχαν την ευκαιρία να μάθουν για το Ολυμπιακό άθλημα της πάλης, να παρακολουθήσουν τους αθλητές του Αρχέλαου να αγωνίζονται και να αγωνιστούν και τα ίδια υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη του προπονητή του συλλόγου μας κ. Τσεντίδη Σάββα. Ο προπονητής του Αρχέλαου απάντησε με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών που έμειναν εντυπωσιασμένα από την πρώτη γνωριμία τους με το άθλημα της πάλης.


Στην συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης επισκέφτηκαν το σκοπευτήριο όπου προπονείται ο ΓΑΣ Αρχέλαος και τους υποδέχτηκε η προπονήτρια του τμήματος, παλιά πρωταθλήτρια και νυν τεχνική σύμβουλος της Ομοσπονδίας κ. Υφαντίδου Ευρώπη. Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να σκοπεύσουν με τουφέκι και πιστόλι με την χαρά και την ικανοποίηση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.


Τα τμήματα πάλης και σκοποβολής του Αρχέλαου Κατερίνης είχαν και έχουν στις τάξεις τους σπουδαίους και καταξιωμένους αθλητές και αθλήτριες με πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές επιτυχίες, πανελλήνια ρεκόρ και συμμετοχές στην εθνική ομάδα. Συνολικά στα 8 τμήματα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συμμετέχουν περισσότερα από 500 παιδιά της πόλης μας, αθλούνται, ψυχαγωγούνται, εκπαιδεύονται και διαμορφώνουν πνεύμα, χαρακτήρα, ήθος και σωματική διάπλαση υπό την καθοδήγηση έμπειρων και ομοσπονδιακών προπονητών και προπονητριών.


Ευχαριστούμε τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και την διεύθυνση του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την επίσκεψη τους και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και θα χαρούμε ιδιαίτερα να τους ξαναέχουμε κοντά μας!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: