3 Μαΐου 2022

Βασίλης Ντινόπουλος: Υπέστη υπογλυκαιμία – Είχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1

 

Βασίλης Ντινόπουλος: Υπέστη υπογλυκαιμία – Είχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1
Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και η Σουλτάνα Μαριανού αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομή και να λάβει τον ιατρικό φάκελο του θανόντος.

Συγκίνηση στο πανελλήνιο έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του γιου του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου, που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια την περασμένη Κυριακή, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά χθες, οι συγγενείς του ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και έτσι ο πατέρας του, με τη βοήθεια κλειδαρά, μετέβησαν στην οικία του, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό.

Οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου του

Το διαμέρισμα δεν ήταν παραβιασμένο, ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Είχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και δίπλα του βρέθηκαν και τα χάπια του.

Οι πρώτες, ανεπιβεβαίωτες ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα ο γιος του πρώην υπουργού υπέστη υπογλυκαιμία, έχασε τις αισθήσεις του και το σάκχαρο τον «χτύπησε» στην καρδιά. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος στο διαμέρισμα για να τον βοηθήσει όταν υπέστη την κρίση υπογλυκαιμίας, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και η Σουλτάνα Μαριανού αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομή και να λάβει τον ιατρικό φάκελο του θανόντος.

Αύριο Τετάρτη η κηδεία του

Ο 33χρονος Βασίλης Ντινόπουλος, γνωστός ως Vasilis Din, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Σε μικρή ηλικία είχε διακριθεί στο παρκούρ.

Επίσης, ασχολήθηκε και με τις πολεμικές τέχνες, μεταξύ των οποίων το καράτε και το καποέιρα, πριν οδηγηθεί προς τον κινηματογράφο.

Τα βήματά του ξεκίνησαν όταν δούλεψε ως ηθοποιός και επαγγελματίας κασκαντέρ σε διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και μουσικά βίντεο κλιπ. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ντινόπουλος εργάστηκε κυρίως πίσω από τις κάμερες, στην παραγωγή και τη διαχείριση χώρων (location management). Εργάστηκε σε διαφημίσεις και ταινίες, ενώ έλαβε και βραβεύσεις για τη δουλειά του.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του θα τον αποχαιρετήσουν αύριο, Τετάρτη 4/5, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 09:30.

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: