20 Μαΐου 2022

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Είναι όλοι εκεί, οι παρουσίες που τραβήξαν τα φλας και η πρώτη είδηση από τον Πέτρο Ευθυμίου

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Είναι όλοι εκεί, οι παρουσίες που τραβήξαν τα φλας και η πρώτη είδηση από τον Πέτρο Ευθυμίου  Νατάσα Ρουγγέρη

Κορυφαία και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ δίνουν το παρών στο 3ο συνέδριο του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» με την πρώτη είδηση πάντως να έρχεται από τον πρόεδρο του συνεδρίου και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου.

Όπως είπε μιλώντας στο in.gr ο Πέτρος Ευθυμίου θα επιστρέψει στην ενεργό πολιτική σκηνή.

Στο χώρο του συνεδρίου βρίσκεται και ο Κώστας Λαλιώτης.

Ο κ. Λαλιώτης κάθισε δίπλα στα ιστορικά και ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Παρασκευά Αυγερινό και Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Το παρών δίνει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης ο οποίος σε λίγη ώρα θα ανέβει στο βήμα του συνεδρίου και θα μιλήσει. Ενώ αύριο θα μιλήσει και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος που είχε θερμή χειραψία με τον κ. Σημίτη.

Ξεχωριστή στιγμή η χειραψία που είχαν ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου (μιλάει αύριο στο συνέδριο) με τον κ. Βενιζέλο, ενώ μαζί με τον κ. Σημίτη ως πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ κάθισαν σε διπλανά καθίσματα.

Στις επάλξεις το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Γείτονας. Δεν θα μπορούσε να λείπει από το νέο συνέδριο της παράταξης, μόνο που για εκείνον αυτή τη φορά όλα είναι διαφορετικά. Η απουσία της Φώφης Γεννηματά σήμερα, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη από τον άνθρωπο, που δεν ήταν μόνο ένας από τους «Γεννηματικούς» – στενός συνεργάτης του πατέρα της, Γιώργου Γεννηματά, και μετά της κόρης του – αλλά και ένας δεύτερος πατέρας για την αείμνηστη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

 .in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: