26 Μαΐου 2022

Αρπαγή μικρού Ράινερ: Στη Νορβηγία ο 6χρονος – Το μυστήριο e-mail του πατέρα

Αρπαγή μικρού Ράινερ: Στη Νορβηγία ο 6χρονος – Το μυστήριο e-mail του πατέρα  

Η δικηγόρος αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να ερευνήσουν αν όντως ευσταθεί η πληροφορία.

Συνεχίζεται το θρίλερ για γερά νεύρα με την υπόθεση αρπαγής του 6χρονου Ράινερ στην Κηφισιά, καθώς το παιδάκι βρίσκεται στη Νορβηγία με τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο νορβηγικής καταγωγής πατέρας του 6χρονου έστειλε e-mail στη δικηγόρο που τον εκπροσωπούσε στο παρελθόν και ισχυρίστηκε πως ο Ράινερ είναι μαζί του στη Νορβηγία και είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος που τον άρπαξε, τον έβγαλε από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο, πετώντας σε πρώτη φάση από τη Θεσσαλονίκη στη Δανία.

Σύμφωνα με τις έρευνες, οι δύο άνδρες που από ό,τι φαίνεται είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την αρπαγή του παιδιού, πρέπει να διέφυγαν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς στην Μακεδονική πόλη εντοπίστηκε για τελευταία φορά το στίγμα του κινητών τους τηλεφώνων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας πως ένας άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του νορβηγού πατέρα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία.

Ζήτησε μάλιστα να «κατεβάσουν» το amber alert για τον εντοπισμό του 6χρονου, με το Χαμόγελο του Παιδιού να απαντά ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μετά από εντολή εισαγγελέα.

Πάντως σε περίπτωση που συνέβησαν τα παραπάνω θα αποτελεί ερώτημα πως κατάφερε ο άνδρας που πήρε τον μικρό  να βγει μαζί του από την Ελλάδα, καθώς η κινητοποίηση των Αρχών ήταν από την πρώτη στιγμή τεράστια και γίνονταν εξονυχιστικοί έλεγχοι ακόμα και στα σύνορα.

Την ίδια ώρα η μητέρα του αγοριού να απευθύνει δραματική έκκληση μέσα από το MEGA:

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου. Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις Αρχές. Κάνω μια έκκληση σε όποιον έχει κάνει αυτήν την πράξη, σας παρακαλώ να τον επιστρέψετε σπίτι μας για το καλό του παιδιού μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: