20 Μαΐου 2022

Προς τη δημοτική διοίκηση, 85. Πάλι θα μας αφήσετε χωρίς νερό φέτος το καλοκαίρι; Ήδη το Πάσχα ο Κορινός είχε διακοπές νερού. Ξανά...


 Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

 Την ώρα που ακούμε καθημερινά για διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες από την πλευρά εκλεγμένων του δήμου Κατερίνης, απουσιάζουν εντελώς οι σοβαρές δράσεις για να λυθούν τα προβλήματα των συνδημοτών μας.

Μπορεί ο κ. Νταντάμης και ο κ. Κουκοδήμος να καμαρώνουν για τις ωραίες μακέτες που έφτιαξαν για υποτιθέμενα ανύπαρκτα έργα (ανύπαρκτα = δεν έχουν χρηματοδότηση), όμως για το τεράστιο πρόβλημα νερού στα χωριά μας ούτε μακέτες δεν καταδέχθηκαν να φτιάξουν!

 

Κάποιοι δημότες απορούν για το πώς είναι δυνατόν η δημοτική αρχή να έχει εγκαταλείψει εντελώς τα περισσότερα χωριά του δήμου, να μην πατάνε εκεί, να μην ασχολούνται με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των κατοίκων σε αυτά.

 

Ίσως το σοβαρότερο όλων είναι το πρόβλημα του νερού στα χωριά μας, που με δεδομένο ότι οι δημοτική αρχή ελάχιστα ασχολήθηκε με το θέμα για τρία ολόκληρα χρόνια, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να αποτελέσει και πάλι τον εφιάλτη των κατοίκων σε πολλά σημεία του δήμου και φέτος το καλοκαίρι. Ήδη στον Κορινό είχαμε διακοπές νερού την εορταστική περίοδο του Πάσχα...

 

Κύριε Κουκοδήμο και κύριε Νταντάμη,

 

Διοικείτε τον δήμο Κατερίνης τα τελευταία τρία χρόνια, όμως, δεν έχετε δώσει λύση στην έλλειψη νερού, με διαπιστωμένες διακοπές του τόσο στον Κορινό, όσο και σε άλλα χωριά του Δήμου μας.... Έχετε εγκαταλείψει σχεδόν όλους τους δημότες (εξαίρεση οι «φίλοι και γνωστοί») και δεν προσφέρετε τίποτε από όσα υποσχεθήκατε.

 

  • Μπορείτε να δεσμευτείτε πως φέτος το καλοκαίρι κανένα χωριό του δήμου μας δεν θα μείνει χωρίς νερό;
  • Μπορείτε να μας παρουσιάσετε αναλυτικά τις δράσεις για το θέμα;
  • Μπορείτε να μας δείξετε τις αποφάσεις και δεσμεύσεις κονδυλίων / τις χρηματοδοτήσεις που έχετε εξασφαλίσει για το ζήτημα αυτό;

 

 

Σας καλούμε να ασχοληθείτε ΑΜΕΣΑ να πάρετε μέτρα, έστω και την τελευταία στιγμή, για να μην αφήσουμε πάλι τους δημότες μας χωρίς νερό κατακαλόκαιρο. Στη συνέχεια να μας ενημερώσετε για το σχέδιό σας να λύσετε το πρόβλημα οριστικά.

 

Θανάσης Λιακόπουλος

Επικεφαλής συνδυασμού

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Ράνια Παπαγεωργίου
Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης, Δημοτικό Διαμέρισμα Κορινού

Μιχάλης Εφραιμίδης 
Τοπικός Σύμβουλος Κορινού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: