6 Μαΐου 2022

Ριφιφί σε εταιρεία οπτικών στην Ηλιούπολη: Εντοπίστηκε στη Γλυφάδα φορτηγό με 9.200 ζευγάρια γυαλιών


Εντοπίστηκε στη Γλυφάδα κλεμμένο φορτηγό μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9.200 ζευγάρια γυαλιών ηλίου. Τα κατασχεθέντα ζεύγη γυαλιών προέρχονται από κλοπή σε αντιπροσωπεία εμπορίας οπτικών ειδών, η οποία είχε γίνει στην Ηλιούπολη πριν από μερικές ημέρες. Όπως είχε αποκαλύψει το enikos.gr, οι δράστες είχαν εισβάλει στα γραφεία της εταιρείας με τη μέθοδο του ριφιφί και αφαίρεσαν πανάκριβα γυαλιά γνωστών οίκων.

Το πρωί της 2ας Μαΐου, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έκαναν περιπολία, εντόπισαν στην περιοχή της Γλυφάδας, εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. Φορτηγό όχημα, το οποίο είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν εντός του φορτηγού 18 μεγάλες σακούλες οι οποίες περιείχαν πλήθος ζευγαριών γυαλιών ηλίου.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, με τη συνδρομή και του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, εξακριβώθηκε ότι τα ανευρεθέντα και καταμετρημένα 9.200 γυαλιά ηλίου, προέρχονται από κλοπή με τη μέθοδο διάρρηξης-ριφιφί, σε αντιπροσωπεία εμπορίας οπτικών ειδών.

Τα κατασχεθέντα θα αποδοθούν στην ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ηλιούπολης, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων, συνεχίζεται.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: