4 Μαΐου 2022

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ (Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας)-Λαϊκή Συνέλευση για τους λογαριασμούς ρεύματος


  Σήμερα, Τετάρτη 4 Μαΐου 2022, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης για τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών ρεύματος.

 

Περισσότεροι από 1.500 πολίτες έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας για τις αδιανόητες και αδιαφανείς χρεώσεις των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν φέρει εκατομμύρια πολίτες σε απόγνωση σε ολόκληρη την χώρα.

 

Στόχος της Λαϊκής Συνέλευσης είναι η ενημέρωση των πολιτών, η οργάνωση μαζικής αγωγής ενάντια στη ρήτρα αναπροσαρμογής και γενικότερα ο συντονισμός του αγώνα των πολιτών ενάντια στις υπέρογκες και άδικες χρεώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, εξαιτίας των οποίων καλούνται να πληρώσουν εξωφρενικά ποσά ή να βρεθούν αντιμέτωποι με διακοπή της παροχής.

 

Με την πρωτοβουλία αυτή αμφισβητούμε ευθέως τις τεράστιες αυξήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, τη νομιμότητα της ρήτρας και τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης.

 

Μπροστά στη νέα αυτή πραγματικότητα καλούμε τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης να σταθεί αλληλέγγυος στους πολίτες και να πρωτοστατήσει και σε αυτό τον κοινωνικό αγώνα.

 

Η Λαϊκή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 και όχι στις 19:00, όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά, διότι κάποιοι από τους ομιλητές θα κάνουν  χρήση βιντεοπροβολέα.

 

Θα συγκροτηθούν νέες ομάδες εργασίας με στόχο τη συγκέντρωση υπογραφών από καταστηματάρχες και ελεύθερους επαγγελματίες.


Η συντονιστική επιτροπή «Κόντρα στο ρεύμα»


Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: