27 Μαΐου 2022

H Ελληνική Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης δημοσιοποίησε τα ονόματα των αθλητριών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής νέων γυναικών, καθώς επίσης και του τεχνικού επιτελείου που θα τις απαρτίζει.


Με επίσημη ανακοίνωση η Ελληνική Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης δημοσιοποίησε τα ονόματα των αθλητριών που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής νέων γυναικών, καθώς επίσης και του τεχνικού επιτελείου που θα τις απαρτίζει.
Τη θέση του βοηθού προπονητή της ομάδας θα έχει ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ενώ την ηγεσία του τμήματος θα έχει ο Θάνος Νίκλας.
Η συμμετοχή του Στέλιου Χατζηιωάννου αποτελεί μια μεγάλη τιμή για το σύλλογο αλλά και μια προσωπική δικαίωση για τον ίδιο, καθώς με το έργο του στη διάρκεια του χρόνου έχει αποδείξει τις ικανότητες αλλά και το ήθος του.
Την προπονητική ομάδα θα πλαισιώσουν και η Αφροδίτη Αραπατσάνη ως βοηθός προπονητή και ο Κώστας Μασούρας στο πόστο του γυμναστή της ομάδας νέων γυναικών.
Το 1ο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στον Κολινδρό στις 6 Ιουνίου, ενώ το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί 9-17 Ιουλίου στα Σκόπια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: