10 Μαΐου 2022

Για το φεστιβάλ του πάρκου

Συγχαίρω την Διοίκηση και τους εθελοντές, για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ στο Πάρκο της Κατερίνης. Ο κόσμος συμμετείχε μαζικά και επειδή το επισκέφθηκα αρκετές φορές και συνομίλησα με αρκετό κόσμο, ήταν καθολική η αποδοχή και η υποστήριξη των συνδημοτών στην εκ νέου αξιοποίηση του πιο όμορφου Πάρκου της Ελλάδας, που είναι το δικό μάς!

Η πρώτη ενέργεια της διοίκησης Κουκοδήμου - Νταντάμη να καταργήσει το πάρκο των χρωμάτων, ήταν γραφτό τελικά να είναι και η πρώτη καλή προσπάθεια εδώ και 3 χρόνια, με το φεστιβάλ πάρκου Κατερίνης.

Ίσως τώρα μπορεί να γίνει αντιληπτό από ορισμένους, τι σημαίνει να διοργανώνεις ένα μεγάλο γεγονός, να φτύνουν αίμα κάποιοι να το κάνουν θεσμό και να έρχεται μια επόμενη διοίκηση και να το καταργεί. Ίσως τώρα, να μπορούν να αντιληφθούν κάποιοι,  πως είναι να ακούς κριτική και να εστιάζει κανείς στο κόστος των δεινοσαύρων, το κόστος των μουσικών σχημάτων, τον αποκλεισμό αθλητικών ομάδων, τα περισσότερα από 50 δελτία τύπου για το ίδιο γεγονός ή τους μουσαμάδες κάποιων περιπτέρων που επέλεξαν να δουλέψουν 3 μέρες και μετά να κλείσουν.

Είμασταν και είμαστε όμως όλοι εκεί! Εστιάζουμε στο ότι συνολικά, προσφέραμε κάτι καλό στους συνδημότες μας. Οφείλουμε να εκπροσωπούμε τους Δημότες που θέλουν προκοπή και ευημερία στον τόπο μας και να απομονώσουμε εμμονικές συμπεριφορές. Η δουλειά των αιρετών, είναι να ακούμε τους Δημότες και όχι να βγάζουμε απωθημένα.

Και οι Δημότες είπαν ΝΑΙ στο φεστιβάλ και οφείλει η κάθε επόμενη διοίκηση να το συνεχίσει με διορθώσεις-βελτιώσεις αν και όπου χρειάζεται.

Όπως και οι Δημότες είπαν και λένε ΝΑΙ στο Πάρκο των Χρωμάτων τα Χριστούγεννα, που καταργήθηκε, ναι στην Πλατεία Δημαρχείου με την παιδική χαρά που γκρεμίστηκε, ναι στην πλατεία Μακεδονίας…..ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΆ με τις αντίστοιχες βελτιώσεις-διορθώσεις αν και όπου χρειάζεται.

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: