15 Μαΐου 2022

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με σιδερογροθιά και ξυλοδαρμός σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ


Επίθεση με σιδερογροθιά σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, προκαλώντας αναστάτωση στους επιβάτες.

Το συμβάν σημειώθηκε στη γραμμή 2Κ που εκτελεί το δρομολόγιο ΙΚΕΑ-Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός. Σύμφωνα με το ThessToday.gr, δύο αλλοδαποί επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο κοντά στο ύψος του ΑΠΘ επί της Εγνατίας. Στη συνέχεια, ξεκίνησε διαπληκτισμός με άλλους δύο αλλοδαπούς εντός του οχήματος επειδή δεν υπήρχε αρκετός χώρος στο λεωφορείο.

Συνέπεια της έντασης ήταν οι δύο αλλοδαποί που ήταν ήδη εντός του οχήματος να βγάλουν σιδερογροθιά και να επιτεθούν άγρια κατά του ενός ατόμου που επιβιβάστηκε τελευταίος, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και στο πόδι. Μάλιστα από τα χτυπήματα ο αλλοδαπός μάτωσε, ενώ προς στιγμήν επικράτησε πανικός.

Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο στο ύψος της Καμάρας για να αποβιβαστούν οι επιβάτες, ενώ στο σημείο έσπευσε η ελληνική αστυνομία όπου πήρε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για το συμβάν. Οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή, όπως και ο τραυματίας μαζί με τον φίλο του.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: