11 Μαΐου 2022

Φρίκη στη Μαγνησία: Πέθανε και τον έφαγαν οι γάτες

 Τραγωδία στη Μαγνησία. Ένας 72χρονος εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Ριζόμυλο, με τους αστυνομικούς και τους υπαλλήλους του γραφείου τελετών να βρίσκονται μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. 

Ο 72χρονος που πέθανε από παθολογικά αίτια ήταν νεκρός στο σπίτι του δέκα ημέρες. Οι γάτες που είχε – περίπου δέκα σύμφωνα με τους μάρτυρες- είχαν κάνει άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας τροφή και νερό και τρέφονταν από τις σάρκες του.

“Ήταν μια ανατριχίλα που δεν περιγράφεται και δεν πρέπει κανείς να βρεθεί μπροστά σε τέτοιο θέαμα” δήλωσε στην ιστοσελίδα gegonota.news, άτομο που βρέθηκε στο σπίτι.  “Μόλις άνοιξε η πόρτα πετάχτηκαν αμέσως έξω όλες οι γάτες που ήταν σε κατάσταση παροξυσμού, αλλά το τι είχε συμβεί μέσα στο σπίτι μετά τον θάνατο του ανθρώπου ήταν εμφανές”, ανέφερε.

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και συγγενείς του δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ διατάχθηκε νεκροψία.

Ο 72χρονος άνδρας ήταν μετανάστης στη Γερμανία και αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα μας και να εγκατασταθεί στον Ριζόμυλο, χωρίς μέχρι τώρα να έχει γίνει γνωστό εάν είχε οποιονδήποτε δεσμό με το χωριό. Ζούσε μόνος του, σχεδόν σαν ερημίτης.

Το σπίτι που έμενε ήταν νοικιασμένο και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω της έντονης δυσοσμίας, ενώ τον αναζήτησαν πριν από μέρες και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχει πιθανότητα να έχει έναν γιο στη Γερμανία, ο οποίος ακόμα δεν έχει εντοπιστεί..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: