30 Μαΐου 2022

Τρόμος σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με μαχαίρι ελεγκτές του ΟΑΣΘ


Ένα πρωτοφανές περιστατικό με θύματα δύο ελεγκτές του ΟΑΣΘ σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δύο αλλοδαποί τους απείλησαν με μαχαίρι, επειδή τους ζήτησαν να επιδείξουν το εισιτήριο τους στο λεωφορείο. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 20:30 και ενώ το λεωφορείο του ΟΑΣΘ που εκτελεί το δρομολόγιο 33 Αγίου Παντελεήμονος-Βενιζέλου, βρισκόταν εν κινήσει, δύο ελεγκτές του ΟΑΣΘ επιβιβάστηκαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο εισιτηρίων στους επιβάτες. Την ώρα που πλησίασαν δύο αλλοδαπούς και τους ζήτησαν τα εισιτήρια τους, εκείνοι έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν τους εργαζόμενους μπροστά στα έντρομα μάτια των υπολοίπων επιβατών.

“Του ζήτησα το εισιτήριο του και έβγαλε από την κάλτσα του ένα μαχαίρι με το οποίο μας απείλησε. Ευτυχώς ο συνάδελφος τον αφόπλισε άμεσα και δεν έγινε κανένα κακό”, ανέφερε στο GRTimes ένας από τους ελεγκτές.
 Ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα επί της οδού Εγνατίας στο ύψος της Αντιγονιδών, όταν αντιλήφθηκε το περιστατικό και κλήθηκε επί τόπου η αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψη των δύο ανδρών. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α.Τ. Λευκού Πύργου, που θα διενεργήσει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το αστικό λεωφορείο την ώρα του περιστατικού είχε κι άλλους επιβάτες.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: