2 Μαΐου 2022

Το ανέκδοτο της ημέρας!

 Σε ένα εστιατόριο κάθεται ένας τύπος απέναντι από μια κουκλάρα κοκκινομάλλα. Την κοιτούσε όλη την ώρα αλλά ντρεπόταν να της μιλήσει.

 Μια στιγμή φτερνίζεται η κοπέλα και πετάγεται το γυάλινό της μάτι πάνω στον άντρα. Εκείνη ένιωσε άσχημα, πήγε προς το μέρος του, πήρε το μάτι και το ξανάβαλε στη θέση του. Του πρότεινε να τον κεράσει το δείπνο σαν αποζημίωση αλλά εκείνος είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και να μην νιώθει ντροπή.

 Επειδή όμως ήθελε να γνωρίσει την κοκκινομάλλα, της είπε να κάτσουν μαζί στο τραπέζι. Πέρασαν ωραία, οπότε του ζήτησε εκείνη να πάνε στο σπίτι της για ένα ποτάκι. Εκείνος δέχτηκε και όταν έφτασαν στο σπίτι της, άρχισε η κοπέλα να γδύνεται και να του κάνει κόλπα. Πέρασαν μια νύχτα γεμάτη πάθος και το πρωί που ξύπνησε ο τύπος την είδε να του φέρνει πρωινό στο κρεβάτι και της λέει:

 «Καλά είσαι φοβερή! Πάντα τόσο καλή είσαι με όλους τους άντρες που συναντάς;» Και του απαντάει: «Όχι, απλά το μάτι μου έπεσε σε ‘σένα!!!»

Σε ένα εστιατόριο κάθεται ένας τύπος απέναντι από μια κουκλάρα κοκκινομάλλα. Την κοιτούσε όλη την ώρα αλλά ντρεπόταν να της μιλήσει. Μια στιγμή φτερνίζεται η κοπέλα και πετάγεται το γυάλινό της μάτι πάνω στον άντρα. Εκείνη ένιωσε άσχημα, πήγε προς το μέρος του, πήρε το μάτι και το ξανάβαλε στη θέση του. Του πρότεινε να τον κεράσει το δείπνο σαν αποζημίωση αλλά εκείνος είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και να μην νιώθει ντροπή. Επειδή όμως ήθελε να γνωρίσει την κοκκινομάλλα, της είπε να κάτσουν μαζί στο τραπέζι. Πέρασαν ωραία, οπότε του ζήτησε εκείνη να πάνε στο σπίτι της για ένα ποτάκι. Εκείνος δέχτηκε και όταν έφτασαν στο σπίτι της, άρχισε η κοπέλα να γδύνεται και να του κάνει κόλπα. Πέρασαν μια νύχτα γεμάτη πάθος και το πρωί που ξύπνησε ο τύπος την είδε να του φέρνει πρωινό στο κρεβάτι και της λέει: «Καλά είσαι φοβερή! Πάντα τόσο καλή είσαι με όλους τους άντρες που συναντάς;» Και του απαντάει: «Όχι, απλά το μάτι μου έπεσε σε ‘σένα!!!»

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/anekdoto-mati/

Δεν υπάρχουν σχόλια: