29 Ιουνίου 2022

Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός 1-1: Βελτιωμένοι οι «Ερυθρόλευκοι» – Ντεμπούτο για Καμαρά και Ζινκερνάγκελ

Ο Ολυμπιακός έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στον 4ο φιλικό αγώνα του επί αυστριακού εδάφους, αναδειχθείς ισόπαλος 1-1 με την ισχυρή Σλάβια Πράγας και με τους Αμπουμπακάρ Καμαρά – Φίλιπ Ζινκερνάγκελ να κάνουν ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό από την αρχή, οι αντίπαλοι προσπαθούσαν να πιέσουν ψηλά και στο 15΄ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους: ο Κούντε συνεργάστηκε με τον Αραμπί, ο Μασούρας έδωσε στον Αγκιμπού Καμαρά που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακας των Τσέχων και αστόχησε.

Στο 34΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Κούντε σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Ρέαμπτσιουκ σε κενή εστία πήρε το ριμπάουντ για το 1-0. Το ημίχρονο πάντως ολοκληρώθηκε ισόπαλο, αφού οι Τσέχοι βρήκαν γκολ στο 43΄: ο Ούσου σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Κούντε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Ολυμπιακός Καμαρά

Στο 52ο λεπτό το πλασέ του Μασούρα απέκρουσε ο Μαντούζ, μετά από πίεση του Ολυμπιακού πολύ ψηλά. Στο 60΄ ο Μαρτίνς διατήρησε μόνο τον Τζολάκη και πέρασε τους Ανδρούτσο, Σισέ, Παπαδόπουλο, Κούτρη, Κανέ, Μπουχαλάκη, Καρβάλιο, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλάζοντας το σχηματισμό 4-4-2.

Στο 63΄ οι «ερυθρόλευκοι έχασαν ευκαιρία με σουτ του Τικίνιο μέσα στην περιοχή (κεφαλιά-πάσα του Ζινκερνάγκελ), ενώ σταδιακά ο ρυθμός έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών εκατέρωθεν. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Ολυμπιακό στο 87΄, με το εξαιρετικό σουτ του Ανδρούτου να φεύγει μόλις άουτ..enikos.gr

Ολυμπιακός Ζίνκερναγκελ

Δεν υπάρχουν σχόλια: