2 Ιουνίου 2022

Γιατρός συνελήφθη για φακελάκι 1.000 ευρώ 18:11 , Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022 κοινωνία Γιατρός συνελήφθη για φακελάκι από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία με τη διαδικασία του Αυτοφώρου για το αδίκημα της δωροληψίας. Πρόκειται για ένα γιατρό δημόσιου Μαιευτηρίου της Αττικής. Σε βάρος του είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία, μετά την οποία η Αστυνομία ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός, αφού πραγματοποίησε ιατρική πράξη σε συγγενικό πρόσωπο του καταγγέλλοντος, απαίτησε, παρανόμως, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/06/2022) κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και αφού ο γιατρός παρέλαβε το προσυμφωνημένο ποσό, αλλά σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 Γιατρός συνελήφθη για φακελάκι από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Εναντίον του  σχηματίστηκε δικογραφία με τη διαδικασία του Αυτοφώρου για το αδίκημα της δωροληψίας

 Πρόκειται για ένα γιατρό δημόσιου Μαιευτηρίου της Αττικής. Σε βάρος του είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία, μετά την οποία η Αστυνομία ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός, αφού πραγματοποίησε ιατρική πράξη σε συγγενικό  πρόσωπο του καταγγέλλοντος, απαίτησε, παρανόμως, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/06/2022) κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και αφού ο γιατρός παρέλαβε το προσυμφωνημένο ποσό, αλλά σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 .enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: