20 Ιουνίου 2022

Κατερίνη: Νέοι αθλητές κατέκτησαν 25 μετάλλια σε αθλητικούς αγώνες στην Αυστρία
Με πρωτιές και «χρυσές διακρίσεις» στις αποσκευές της, επιστρέφει σήμερα από το Klagenfurt της Αυστρίας, η αποστολή των νέων αθλητών – αθλητριών του Δήμου Κατερίνης, που εκπροσώπησε επάξια τα ελληνικά χρώματα, στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Παγκόσμιας Αθλητικής Συνάντησης Νέων.
Ειδικότερα, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι ομάδες (U13, U15, U18) ποδοσφαίρου αγοριών και η Αντιγόνη Τσούγκα στο τένις. Το χάλκινο μετάλλιο στην ηλικιακή κατηγορία (U16) τα αγόρια στο μπάσκετ και την 4η θέση στην τελική κατάταξη, η ομάδα (U17) βόλεϊ των κοριτσιών. Επιπλέον, θετική ήταν και η παρουσία των αθλητών – αθλητριών μας στον στίβο, οι οποίοι πέτυχαν σημαντικές επιδόσεις, που τους έφεραν στο βάθρο (20 συνολικά μετάλλια σε ρίψεις, μήκος, αγώνες ταχύτητας και μέσης απόστασης στις κατηγορίες U18 & U16).

Μέσα σε ενθουσιώδες και εορταστικό κλίμα, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και οι συνοδοί – εκπρόσωποι του Δήμου συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις των αθλητών μας, συναντήθηκαν με τα μέλη της αποστολής, τους συνεχάρησαν για τις αθλητικές επιδόσεις τους και την άξια εκπροσώπηση του Δήμου μας, μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Παρών στις όμορφες αυτές στιγμές και ο Δήμαρχος της αδελφοποιημένης με την Κατερίνη, πόλης του Moosburg Herbert Gaggl, τον οποίο ο κος Κουκοδήμος ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία της αποστολής.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης σημειώνει: «Συγχαίρω τους αθλητές και αθλήτριες της Κατερίνης, που μας έκαναν υπερήφανους. Οι επιτυχίες τους εμπνέουν στον καθημερινό αγώνα των νέων μας, για την κατάκτηση υψηλών στόχων. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, σε όλους τους προπονητές και στα μέλη της ελληνικής αποστολής».
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια: