29 Ιουνίου 2022

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 27χρονος ράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης στη Θεσσαλονίκη

 Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 27χρονου, που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης, σε απόμακρο σημείο στον Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, ο φερόμενος ως δράστης είναι ράπερ.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι πρόκειται για τον ΔΗΜΟΥ Πέτρο του Χρήστου, γεν. το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη βιασμός

Θεσσαλονίκη βιασμός

Τα στοιχεία του δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 07-06-2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο 27χρονος είναι ο ράπερ “Saint”.

Ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ και τον Ιανουάριο του 2021, όταν σε περίοδο που ίσχυαν αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού εκείνος γύριζε βίντεο κλιπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης παρουσία πλήθους κόσμου. Μεταξύ άλλων, εντύπωση είχαν προκαλέσει και τα όπλα που είχαν χρησιμοποιηθεί στο γύρισμα. Ο ίδιος είχε πει, τότε, πως ήταν ψεύτικα.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: