20 Ιουνίου 2022

Ρόδος: Ελεύθερη η νύφη που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την πεθερά της – Της ασκήθηκε δίωξη

Ποινική δίωξη για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης ασκήθηκε σε βάρος της 42χρονης στη Ρόδο, που παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο της, την πεθερά της.

Η δίωξη ασκήθηκε από την αρμόδια Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στις 21 Οκτωβρίου 2022.

Με απόφαση της ειαγγελέως, η 42χρονη αφέθηκε ελεύθερη, όπως αναφέρει η Ροδιακή.

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές λίγο πριν τις 8 το βράδυ, σε χωριό της Ρόδου όπου κατοικεί η 42χρονη.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία αλλά και με πληροφορίες, η 42χρονη που βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της είχαν οικογενειακές διαφορές.

Την ώρα που η 42χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο της, με σκοπό να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου, για να προβεί σε καταγγελία αναφορικά με τις διαφορές που υπάρχουν, η 67χρονη πεθερά μπήκε μπροστά της, προσπαθώντας να εμποδίσει τη διαφυγή της, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και να τραυματιστεί από το αυτοκίνητο της νύφης της.

Η πεθερά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Σε ότι αφορά την 42χρονη, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, χθες το πρωί συνοδευόμενη από το συνήγορο της,  προσήχθη ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, όπου και της ασκήθηκε ποινική δίωξη.

 .enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: