2 Ιουνίου 2022

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ε. ΣΚΟΥΦΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


Σε όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων θαήθελα να εκφράσω τις ολόψυχες ευχές μου για Καλή Επιτυχία!
Έχοντας ως σύμμαχό σας το θάρρος,την ψυχραιμία, την πίστη, την αισιοδοξία, τηνκοπιαστική προσπάθεια αρκετών ετών Μάθησης, δώστε την μάχη σας. Σημασία προπάντων έχει ο ίδιος ο αγώνας. Μην ξεχνάτε πως στην δοκιμασία αυτή δεν είστε μόνες καιμόνοι. Συμπαραστάτες στο πλάι σας και υποστηρικτές της όλης προσπάθειάς σας είναι οιγονείς και οι καθηγητές σας με τους οποίους συμπορευτήκατε επί σειρά ετών στοκοπιαστικό μονοπάτι της γνώσης.
Να γνωρίζετε πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι εξετάσεις αυτές δεν είναι οι μόνεςστιγμές “κρίσης” στην πορεία μιας ολόκληρης ζωής, η οποία τώρα αρχίζει να ξετυλίγεταιμπροστά σας, με τις πολυποίκιλες δυνατότητές της, τις ομορφιές και τις προκλήσεις της.
Με ελπίδα και συντονισμένη προσπάθεια για το καλύτερο, στοχεύστε στο επιθυμητόαποτέλεσμα. Άλλωστε τα εφόδια που αποκτήσατε και θα αποκτήσετε και από αυτή τηδιαδικασία, η υπομονή και η επιμονή, η θέληση και η σταθερή προσήλωση στο στόχο, ηευγενής άμιλλα, είναι τα μόνιμα “δώρα” για μια ολόκληρη ζωή.

 Καλή δύναμη, καλό κουράγιο,
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: