30 Ιουνίου 2022

Αρτοκλασία για τον Εορτασμό του Απ. Παύλου


 Αρτοκλασία για τον εορτασμό του Αποστόλου των Εθνών Παύλου προστάτη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου και ώρα 11.00’ από την Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών παρεκκλήσι που βρίσκεται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας.

Στην τελετή παρέστησαν οι Βουλευτές Πιερίας κα ΣΚΟΥΦΑ Ελισσάβετ και κος ΧΙΟΝΙΔΗΣ Σάββας, η Αντιπεριφεριάρχης Πιερίας κα ΜΑΥΡΙΔΟΥ Σοφία, ο Αντιδήμαρσχος Κατερίνης κος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Σταύρος, εκπρόσωποι των Βουλευτών Πιερίας κας ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Άννας και ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ Ξενοφώντα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Ταξίαρχος ΤΖΗΜΑΣ Γεώργιος, οι Υποδιευθυντές της Δ.Α. Πιερίας κος ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΑΣ Γεώργιος και ΛΕΝΟΣ Χρήστος, οι Διοικητές των Υπηρεσιών της Δ.A. Πιερίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας κ. ΞΟΜΑΛΗΣ Κωνσταντίνος ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος και πολλοί συνάδελφοι.

Μετά το πέρας ακολούθησε μικρή δεξίωση. Ευχαριστούμε άπαντες για την παρουσίας τους και ευχόμαστε ο Απ. Παύλος να πρεσβεύει υπέρ υγείας όλων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: