27 Ιουνίου 2022

Τούρκος αναλυτής: Δεν θέλουμε να πλήξουμε τις ΗΠΑ αλλά εαν μας επιτεθεί η Ελλάδα θα το κάνουμε

 

Τούρκος αναλυτής: Δεν θέλουμε να πλήξουμε τις ΗΠΑ αλλά εαν μας επιτεθεί η Ελλάδα θα το κάνουμε
Στο μυστηριώδες, όπως το χαρακτηρίζουν τουρκικά ΜΜΕ, μήνυμα του Πούτιν προς τους ρώσους τουρίστες αναφέρθηκε ο τούρκος αναλυτής Ερντογάν Καρακούς, ο οποίος προειδοποίησε ότι οι δυνάμεις των ΗΠΑ θα βρεθούν στο στόχαστρο σε ενδεχόμενη ελληνική επίθεση κατά της Τουρκίας.

«Εμείς δεν θέλουμε να επιτεθούμε απευθείας στις αμερικανικές μονάδες (στην Ελλάδα)» είπε ο γνωστός τούρκος αναλυτής και απόστρατος της αεροπορίας Ερντογάν Καρακούς (αριστερά, στην επάνω φωτογραφία, από το YouTube), μιλώντας στον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό HABER GLOBAL.

«Να ξέρουν καλά και οι ΗΠΑ»

«Αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση επίθεσης από την Ελλάδα, τότε να ξέρουν καλά και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πως ναι, υποχρεωτικά οι πύραυλοί μας θα ενοχλήσουν και τις δυνάμεις των ΗΠΑ», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης – Γιαϊτζί: Η Ελλάδα έχει 3 στρατηγικούς στόχους – Απειλεί την Τουρκία και δεν απειλείται

Ακολούθως η δημοσιογράφος Σουλτάν Αρινίρ τον ρωτά: «Από τώρα και μετά περιμένετε κάποιο προβοκατόρικο βήμα από την Ελλάδα»;

Και εκείνος απαντά: «Δείτε τώρα τι δήλωσε ο Πούτιν. Στους ρώσους τουρίστες είπε “μεταξύ 15 και 30 Ιουλίου μη τυχόν πάτε στα δυτικά της Τουρκίας” (σ.σ. δημοσιεύτηκε από ελληνική εφημερίδα).

«Να προσέχουμε»

»Δυστυχώς, οι επικεφαλής της Ελλάδας έχουν δείξει πως δεν είναι λογικά άτομα. Και αυτή την στιγμή ο Μητσοτάκης έδειξε πως δεν είναι λογικό άτομο.

»Για αυτό τον λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να προσέχουμε».in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: