22 Ιουνίου 2022

Η viral απόδειξη από την Μύκονο: Παρέα ελληνοϊσπανών άφησε φιλοδώρημα 3.000 ευρώ

 

Η viral απόδειξη από την Μύκονο: Παρέα ελληνοϊσπανών άφησε φιλοδώρημα 3.000 ευρώ

Μία παρέα Ισπανών και Ελλήνων, επισκέφτηκε ένα παραλιακό κατάστημα στο νησί των ανέμων για να φάνε και όπως φαίνεται από τα όσα παρήγγειλαν, το έκαναν με την ψυχή τους.

Ο εξωφρενικά μεγάλος λογαριασμός μίας παρέας στην Μύκονο, άφησε τους υπαλλήλους του εστιατορίου με ένα εξαιρετικά φιλοδώρημα.

Συνήθως οι λογαριασμοί που γίνονται στην Μύκονο, γίνονται γνωστοί για αρνητικούς λόγους… Και όχι άδικα από τη στιγμή που κάποιος μπορεί να πληρώσει 25 ευρώ για ένα σουβλάκι ή 50 ευρώ για μία μπύρα.

Αυτή τη φορά όμως, ο ANT1 και η εκπομπή «Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας μία, για καλό λόγο.

Όπως ειπώθηκε λοιπόν μία παρέα Ισπανών και Ελλήνων, επισκέφτηκε ένα παραλιακό κατάστημα στο νησί των ανέμων για να φάνε και όπως φαίνεται από τα όσα παρήγγειλαν, το έκαναν με την ψυχή τους.

Μύκονος: Τι περιελάμβανε το μενού

Το μενού περιελάμβανε σφυρίδες, σκορπίνες και αστακούς, με το τελικό ποσό να φτάνει τα 14.829 ευρώ. Ποσό υπερβολικά μεγάλο για τους περισσότερους, όχι όμως για την συγκεκριμένα παρέα που προφανώς είχαν την οικονομική άνεση.

Μάλιστα, έμειναν τόσο ικανοποιημένοι που άφησαν και το αντίστοιχο φιλοδώρημα, το οποίο δεν περιορίστηκε στο καθιερωμένο 10% του λογαριασμού που ισχύει στο εξωτερικό, αλλά πολύ παραπάνω.

Για την ακρίβεια, το φιλοδώρημα που άφησε ήταν 3.171 ευρώ.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: