13 Ιουλίου 2022

130 χιλιάδες ευρώ για μηχάνημα που δεν δούλεψε ΠΟΤΕ! Κ. Κουκοδήμο θα σεβαστείτε επιτέλους τα λεφτά των δημοτών;


Την αξίωση να πληρωθεί ένα μηχάνημα έργου (grader) το οποίο παραδόθηκε στο δήμο Κατερίνης μεταχειρισμένο και δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ, λόγω σοβαρών μηχανικών προβλημάτων, έχει η διοίκηση Κουκοδήμου-Νταντάμη που με περίσσιο θράσος, στην πρόσφατη συνεδρίαση, εισηγήθηκε να εξοφληθεί ο προμηθευτής! 
Με λίγα λόγια η διοίκηση του δήμου, αντί να κηρύξει έκπτωτο τον συγκεκριμένο προμηθευτή, ειδικά μετά τις παρατηρήσεις που κατέγραψε η επιτροπή παραλαβής, κάνοντας, ως όφειλε, το καθήκον της, εισηγείται την πληρωμή του χαλασμένου μηχανήματος το κόστος του οποίου ανέρχεται στις 130.000 ευρώ. 

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Δεκέμβριο στο δημοτικό συμβούλιο ψηφίσαμε-ομόφωνα- τη χορήγηση παράτασης τριών μηνών για την παράδοση του εν λόγω μηχανήματος, μετά από αίτημα της εταιρείας. 

Μετά από αναμονή ακόμη τριών μηνών ο προμηθευτής παρέδωσε ένα χαλασμένο μηχάνημα το οποίο δεν έχει διανύσει ούτε ένα μέτρο και ζητά από το δήμο Κατερίνης, δηλαδή από τους δημότες της Κατερίνης, να του το πληρώσουν!  
Καλούμε για μια ακόμη φορά τη διοίκηση του δήμου Κατερίνης να υιοθετήσει την πρόταση του συνδυασμού μας-όπως αυτή κατατέθηκε στη συνεδρίαση της Δευτέρας-και να κηρύξει ΕΚΠΤΩΤΟ τον προμηθευτή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η δικη μας διοίκηση που εξασφάλισε χρηματοδότηση 70.000€ για την αγορά ενός μηχανήματος με σχεδιασμό το υπόλοιπο ποσό (67.000€) να καλυφθεί από ιδίους πόρους. 

Δημοτική Παράταξη
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: