20 Ιουλίου 2022

Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Απολύθηκε μία νοσηλεύτρια, αντικαταστάθηκε η προϊσταμένη στα ΤΕΠ


 Έπεσε η πρώτη  “καμπάνα” για τον θάνατο του 49χρονου ζαχαροπλάστη, ο οποίος πέθανε αβοήθητος καθώς τον έδιωξαν από τον “Άγιο Ανδρέα” στην Πάτρα, επειδή το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, την περασμένη Τετάρτη. 

Όπως αναφέρει το tempo24news, η μία νοσοκόμα που βρισκόταν στα ΤΕΠ όταν μετέβη ο Θεόδωρος Νεμουτιάνος επί της ουσίας απολύεται, καθώς ανεστάλη η σύμβαση εργασίας της.

Η δεύτερη νοσοκόμα που ενεπλάκη στο επεισόδιο και είναι μόνιμη εργαζόμενη, αναμένει την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπου έχει παραπεμφθεί, με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

Εξάλλου με απόφαση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” Παναγιώτη Δημόπουλου έγιναν σημαντικές αλλαγές στις προϊσταμένες των νοσηλευτικών υπηρεσιών, ενώ έφυγε από την θέση της η προϊσταμένη στα ΤΕΠ, όπου είχε απευθυνθεί ο 49χρονος και δεν εξετάστηκε από γιατρό.

Ειδικότερα έγιναν οι εξής αλλαγές:
– ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Τομεάρχης Εργαστηριακού τομέα από το Ελέγχου ποιότητας έρευνας και συνεχιζόμενης εκπαίδευσης  πηγαίνει ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΛΕΒΕΝΤΗΣ.
– ΜΑΡΓΩΝΗ  ΑΘΗΝΑ  Προϊσταμένη Αιματολογικού από τα ΤΕΠ, όπου πηγαίνει η ΖΗΣΗ ΕΛΕΝΗ.
– ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ  Αναπληρώτρια Προϊσταμένης ΩRL, από προϊσταμένη ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ.
– ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ ΠΑΤΡΑ από ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ  Προϊσταμένη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ. στη θέση της
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΣ που γίνεται ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ.
– ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ  ΜΑΡΙΑ  Προϊσταμένη Μεσογειακής Αναιμίας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: