7 Ιουλίου 2022

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ στην Πιερία- Θ.Σκυλακάκης:Είχαμε πολύ παραγωγικές συναντήσεις

 Με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο ακόμη ένα κυβερνητικό κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Νομό Πιερίας, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη και με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, των βουλευτών της περιοχής Φώντα Μπαραλιάκου, 'Αννας Μάνη - Παπαδημητρίου και Σάββα Χιονίδη, αλλά και των επίσης βουλευτών Στράτου Σιμόπουλου και Βασίλη Σπανάκη.

Οι προαναφερόμενοι επισκέφθηκαν έργα, συναντήθηκαν με εκπροσώπους και φορείς τοπικών αρχών, ενώ στις δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στο κυβερνητικό έργο, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή, όπως αναφέρουν κομματικές πηγές.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ.Θεόδωρος Σκυλακάκης, συνοδευόμενος από το κυβερνητικό και κομματικό κλιμάκιο, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις τόσο με την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ.Σοφία Μαυρίδου αλλά και τον Δήμαρχο Κατερίνης κ.Κώστα Κουκοδήμο, επισκέφθηκε τη δομή φροντίδας παιδιών με αναπηρία «ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ», παρακολούθησε την εξέλιξη του αντιπλημμυρικού έργου στην Παραλία Κατερίνης, ξεναγήθηκε στη βιομηχανία χάρτου «ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ» και συμμετείχε μαζί με όλο το κλιμάκιο στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο.

Ο ίδιος μετά το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε: «Κατά τη σύντομη επίσκεψή μου στην Κατερίνη, με τον υφυπουργό Οικονομικών, Απόστολο Βεσυρόπουλο, συνοδεία εκλεκτών συναδέλφων βουλευτών της ΝΔ, είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τα αναπτυξιακά έργα της περιοχής, τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης, την τόνωση του αγροτικού τομέα και τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. 'Ακουσα, με προσοχή, από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παραγωγικούς φορείς, επιχειρηματίες και εργαζόμενους τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τους ενημέρωσα για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, με σκοπό την ανακούφιση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων σε τρέχοντα ζητήματα, όπως είναι η ενεργειακή κρίση. Ευχαριστώ πολύ τους πολίτες της Κατερίνης για τη θερμή υποδοχή».

Παράλληλα ο Υφυπουργός Οικονομικών κος. Απόστολος Βεσυρόπουλος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Δίου- Ολύμπου κο. Ευάγγελο Γερολιόλιο στο Δημοτικό Κατάστημα Λιτοχώρου, επισκέφθηκε τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ολύμπου, όπου και έλαβε ενημέρωση για τέσσερα υπό κατασκευή έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, είδε την εξέλιξη του έργου προστασίας των ακτών του Πλαταμώνα και επισκέφθηκε το Μουσείου του Δίου.

Στις δηλώσεις του ο ίδιος τόνισε: «Στη χθεσινή μου επίσκεψη με το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Σκυλακάκη και συναδέλφους βουλευτές, είχα τη χαρά, μεταξύ άλλων, να επισκεφθώ την ΑντιπεριφερειάρχηΠιερίας, κα Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Δίου - Ολύμπου κ.Γερολιόλιο και να συμμετάσχω σε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς του νομού Πιερίας στο τοπικό επιμελητήριο, με τους οποίους είχαμε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Παράλληλα, επισκεφθήκαμε τη δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ολύμπου, το έργο προστασίας των ακτών του Πλαταμώνα και το Μουσείο του Δίου. Είχα την ευκαιρία σε χαιρετισμό που απηύθυνα στη Νομαρχιακή Συνέλευση στην δημοτική αίθουσα Εκάβη Κατερίνης, να αναφερθώ στις μειώσεις των φορολογικών επιβαρύνσεων από την αρχή της διακυβέρνησής μας, σε σειρά παρεμβάσεων στον τομέα της Δημόσιας Περιουσίας στην Πιερία καθώς και στα πολλαπλά μέτρα στήριξης της οικονομίας, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, για την αντιμετώπιση και την αποτελεσματική διαχείριση των κρίσεων με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη η χώρα. H κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που χειρίζεται εδώ και τρία χρόνια, μειώνει διαρκώς τους φόρους.

Και αυτά δεν είναι λόγια, είναι πράξεις».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή των μελών του κλιμακίου στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σε Μέσα μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής, καθώς και με τη συμμετοχή τους στην Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Πιερίας της ΝΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το συντονισμό του Προέδρου της κ.Χαράλαπμου Μπρουσκέλη και με την παρουσία στελεχών από όλο τον Νομό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: