2 Ιουλίου 2022

Χανιά: Νεκρός εν πλω σε σκάφος στον Μπάλο

 

Χανιά: Νεκρός εν πλω σε σκάφος στον Μπάλο
Συναγερμός εν πλω σήμανε στα Χανιά όταν άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και αργότερα κατέληξε, με το πλοίο που κατευθυνόταν στον Μπάλο να γυρνάει εσπευσμένα στην Κίσσαμο.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο λιμάνι της Κισσάμου στα Χανιά λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου όταν το πλοίο «Γραμβούσα» με προορισμό τον Μπάλο γύρισε εκτάκτως, καθώς ένας άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο άνδρας ήταν Γερμανός τουρίστας, γύρω στα 60, και έχασε τη ζωή του από έμφραγμα, ενώ βρισκόταν ήδη στο πλοίο με προορισμό τη γνωστή παραλία των Χανίων.

Αν και το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι και δόθηκαν στον άτυχο άνδρα οι πρώτες βοήθειες, δυστυχώς δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Κισσάμου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου “ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ” N.Π. 4879, ότι 59χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχασε τις αισθήσεις του εν πλω και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ημερήσιας κρουαζιέρας από Κίσσαμο προς Γραμβούσα – Μπάλο.

Το Ε/Γ-Τ/Ρ επέστρεψε στον λιμένα Καβονησίου, από όπου επιβιβάστηκαν ιατροί για τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια ο εν λόγω επιβάτης διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου που διενεργεί τη προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: