6 Ιουλίου 2022

Ας Γνωριστούμε Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου


 Ο Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου ο οποίος  δημιουργήθηκε μετά την  ανάγκη  μιας μεταβαλλόμενης κοινωνίας που κατευθύνεται σε μια νέα πραγματικότητα, έχει την θέληση και την προοπτική να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Σκοποί της ιδρύσεώς του είναι:
 Η με κάθε τρόπο στήριξη των λειτουργιών και αναγκών του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου,για την βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων από αυτό υπηρεσιών πρός τους πολίτες ευθύνης του,όπως και στους τουρίστες κατά τους καλοκαιρινούς και όχι μόνο μήνες.
Η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα όσα αφορούν την προαγωγή του εθελοντισμού και της προσφοράς
Η ανάδειξη του έργου και των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου στην ευρύτερη περιοχή,καθώς και στους υπόλοιπους Νομούς της Ελλάδος λόγω του μεγάλου όγκου τουριστών που επισκέπτονται την Νότια Πιερία
Η βελτίωση της επικοινωνίας και συνεργασίας του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου με την τοπική και όχι μόνο κοινωνία με συστηματικές παρεμβάσεις για την ευαισθητοποίηση των πολιτών με αποτέλεσμα τη δημιουργία περισσότερο παραγωγικών σχέσεων του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Αν και εσύ θέλεις και μπορείς  να συμπορευτείς μαζί μας σε αυτό το μονοπάτι της προσφοράς και αλληλεγγύης μπορείς  να βοηθήσεις με όποιο τρόπο εσύ θεωρείς πρόσφορο.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας
email Συλλόγου: sillogosfilonkyl@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: