1 Ιουλίου 2022

Αναστασιάδης Θωμάς - Ασυνέπεια στα όρια της κοροϊδίας


Η Διοίκηση Κουκοδήμου - Νταντάμη, ξεκίνησε την θητεία της με πρώτο «έργο» το ξήλωμα της παιδικής χαράς στην Πλατεία Δημαρχείου. 

Τότε λοιπόν, στις 2 Οκτωβρίου του 2019, ο κ. Κουκοδήμος δεσμεύθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι σε λίγους μήνες η παιδική χαρά θα τοποθετηθεί ξανά, έως την Άνοιξη του 2020, όπως θα ακούσετε και στο βίντεο που ακολουθεί.

https://youtu.be/vtu-SR8WEoA


Είναι απλά ένα δείγμα της ανακολουθίας λόγων και πράξεων του Δημάρχου, στα 3 και πλέον χρόνια που διοικεί και με ένα πλήθος οπτικοακουστικού υλικού, έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας να τα αναδείξουμε και να θυμηθούμε…


Η διοίκηση Κουκοδήμου - Νταντάμη, 3 χρόνια μετά, έχει να παρουσιάσει αποκλειστικά και μόνο μεταγραφές και ανακοινώσεις στελεχών. Απο την πρώτη ημέρα ανάληψης της Διοίκησης, λειτουργούν λες και είμαστε σε προεκλογική περίοδο, αναλώνοντας τις εργατοώρες τους σε συμφωνίες και μεταγραφές των πάντων απο παντού. 


Έτσι φτάσαμε στο σημερινό νέο διοικητικό σχήμα, να υπάρχουν ΜΟΝΟ 2 εκλεγμένοι του συνδυασμού του κ. Κουκοδήμου και όλοι οι υπόλοιποι να είναι μεταγραφές ή συνεργαζόμενοι…


Όταν λοιπόν μια διοίκηση εδώ και 3 χρόνια δεν έχει να παρουσιάσει τίποτε το νέο, κανένα μεγάλο έργο, καμιά καινοτομία ή φρέσκια κουλτούρα διοίκησης, αναρωτιέμαι πραγματικά  τι θα δούμε την τελευταία προεκλογική χρονιά που διανύουμε, όπου ΗΔΗ φαίνεται αρκετοί αντί να εργάζονται, ασχολούνται με την επόμενη προσωπική τους εκλογή.


Μπορείς να κοροϊδέψεις ΕΝΑΝ άνθρωπο ΠΟΛΛΕΣ φορές. Μπορείς να κοροϊδέψεις ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους ΜΙΑ φορά. 

Κανένας όμως δεν μπορεί να κοροϊδέψει ΠΟΛΛΟΥΣ ανθρώπους ΠΟΛΛΕΣ φορές.


Αναστασιάδης Θωμάς

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: