10 Ιουλίου 2022

Χαλκιδική: Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δύο αγνοούμενους τουρίστες

 Συνεχίζεται το θρίλερ στο Ποσείδι Χαλκιδικής με τους δύο αγνοούμενους τουρίστες στη θαλάσσια περιοχή «Μύτη», έπειτα από πάρτι γενεθλίων. 

Το απόγευμα του Σαββάτου, τρία άτομα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της περιοχής. Πρόκειται για τρεις υπηκόους Βόρειας Μακεδονίας ηλικίας 25, 28 και 30 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ενός. Σύμφωνα με πληροφορίες, αψήφησαν τον δυνατό αέρα που έφτανε τα έξι μποφόρ και βούτηξαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα υπόγεια ρεύματα.

Ο Αρχές κατάφεραν να εντοπίζουν τον έναν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα, τον οποίον μετέφεραν στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. «Ξαφνικά χάθηκαν από τα μάτια μας», ανέφεραν άνθρωποι που ήταν στην ίδια παραλία.

Για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων επιχειρούν ένα ελικόπτερο, τρία σκάφη του Λιμενικού Σώματος και δύο σκάφη εθελοντών. Σύμφωνα με τη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, το σημείο όπου βούτηξαν οι άνδρες είναι πολύ επικίνδυνο. «Ακόμη και οι ντόπιοι αποφεύγουν να κολυμπούν επειδή γνωρίζουν την επικινδυνότητά του, ενώ πολλοί τουρίστες πηγαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: