30 Ιουλίου 2022

Πάτρα: Θρίλερ με την πτώση γυναίκας από μπαλκόνι – Διαστάσεις μυστηρίου και εγκλήματος

Πάτρα: Θρίλερ με την πτώση γυναίκας από μπαλκόνι – Διαστάσεις μυστηρίου και εγκλήματος

Το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό το μεσημέρι της Παρασκευής όταν περαστικοί αντίκρισαν το σώμα της γυναίκας να κείτεται στην οδό Ζαΐμη, στο τμήμα μεταξύ Κορίνθου και Καραϊσκάκη.

Διαστάσεις μυστηρίου με προεκτάσεις εγκληματικής ενέργειας έλαβε η αυτοχειρία 29χρονης, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο κέντρο της Πάτρας, εξαιτίας ενός ανεξήγητου αρχικά, περιστατικού που ακολουθήσε της μοιραίας πτώσης, από πολυκατοικία.

Το τραγικό συμβάν έγινε αντιληπτό περίπου στις 12 μ., όταν περαστικοί αντίκρισαν το σώμα της γυναίκας να κείτεται στην οδό Ζαΐμη, στο τμήμα μεταξύ Κορίνθου και Καραϊσκάκη. Η μαρτυρία διασώστη του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, αναφέροντας ότι λίγο μετά την άφιξή του και την πτώση της 29χρονης από το μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας, κάποιος πέταξε από διαμέρισμα ένα πακέτο τσιγάρα και ένα αναπτήρα, σήμανε συναγερμό στην τοπική ΕΛΑΣ.

Κατά τη διερεύνηση του σεναρίου για πιθανή ύπαρξη ατόμου που σχετίζεται με τη «βουτιά» θανάτου και πιθανά είχε «ταμπουρωθεί» στον χώρο όπου διέμενε η νεαρή, στην περιοχή άμεσα βρέθηκαν άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), προκειμένου να επέμβουν. Πληροφορία που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε, σύμφωνα με το pelop.gr.

Σύγχυση 

Σύγχυση επικράτησε τον πρώτο χρόνο του συμβάντος και ως προ το σημείο απ’ όπου έπεσε στο κενό η 29χρονη. Η θέση της σορού «έδειχνε» πολυκατοικία επί της οδού Ζαΐμη. Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως η νεαρή δεν διέμενε στο συγκεκριμένο ακίνητο, αλλά στο ρετιρέ της διπλανής πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ζαΐμη. Πάτρα: Θρίλερ με αυτοκτονία νηπιαγωγού - Διαστάσεις μυστηρίου και εγκλήματος που αναστάτωσαν το κέντρο

Πτώση

Κατά πληροφορίες, η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου ζούσε μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό της, που εκείνη την ώρα απουσίαζαν. Ανέβηκε σε τσιμεντένιο στηθαίο που φέρει «κοφτερό» προστατευτικό κιγκλίδωμα και πήδηξε, προς την πλευρά της Ζαΐμη. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος.

Αναγνώριση

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού, ανέλαβε ο αδελφός της, που κλήθηκε από την Αστυνομία. Βρισκόταν στην εργασία του, σε επιχείρηση εκτός Πατρών, όπου εργάζεται ως μηχανικός. Τραγική φιγούρα και η μητέρα της, που ενημερώθηκε για το τι είχε συμβεί, στον χώρο εργασίας της, καθώς είναι υπάλληλος σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

«Ευρήματα»

Αναφορικά με το πακέτο που περιείχε ένα τσιγάρο και τον αναπτήρα που βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση από τη γυναίκα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην «Π» ανήκουν στην ίδια. Εικάζεται πως τα άφησε στο μπαλκόνι και έπεσαν από τον αέρα!

Η 29χρονη ήταν πτυχιούχος νηπιαγωγός και σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς οι οικείοι της, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα για τον λόγο αυτό, επισκεπτόταν ιδιώτη ψυχίατρο στην Πάτρα, ωστόσο ουδέποτε είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις.

Πληροφορίες θέλουν να είχε επιστρέψει στην πόλη, προσφάτως από νησί των Σποράδων, όπου είχε μεταβεί για να εργαστεί τους καλοκαιρινούς μήνες, μην αντέχοντας τα εξαντλητικά ωράρια απασχόλησης.

 in.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: