14 Ιουλίου 2022

Παρασκευόπουλος: Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη – Άσχετος ο «ν. Παρασκευόπουλου» με την απελευθέρωση Λιγνάδη


 Όταν βρισκόμουν στην πολιτική, ποτέ δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες. Σήμερα δεν έχω λόγο να διστάσω» τονίζει ο Ν. Παρασκευόπουλος

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, τονίζοντας ότι είναι «χυδαία και δόλια ψεύδη» πως η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη οφείλεται στο «νόμο Παρασκευόπουλου».

Νάτος πάλι ο Νόμος – Φάντασμα

Με τίτλο «Νάτος πάλι ο Νόμος – Φάντασμα!», ο Νίκος Παρασκευόπουλος, αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η απελευθέρωση του Δημήτρη Λιγνάδη δεν στηρίζεται σε αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από παλιά».

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Νίκος Παρασκευόπουλος τονίζει:

«Ο «Νόμος Παρασκευόπουλου» ευθύνεται για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, ειπώθηκε από το κρατικό κανάλι και με πρόθυμη αναπαραγωγή από τον κ. Πορτοσάλτε. Ο οποίος «Ν. Παρασκευόπουλου» είναι τελείως μα τελείως άσχετος αφού η απελευθέρωση Λιγνάδη στηρίζεται όχι σε … αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από παλιά.

Χυδαία και δόλια ψεύδη

»Ποιόν προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν; Μα είναι φανερό, τον ελληνικό λαό. Πώς; Επιχειρώντας να στιγματίσουν χυδαία και με δόλια ψεύδη ένα πολιτικό κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ και το όνομα ενός προσώπου. Όταν βρισκόμουν στην πολιτική, ποτέ δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, έχοντας υποδομή για να απαντώ. Σήμερα δεν έχω λόγο να διστάσω».

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: