8 Ιουλίου 2022

Μύκονος: Κόρη πολιτικού από τη Βόρεια Μακεδονία η influencer που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης

                                                                                


Μία 20χρονη ξανθιά influencer που «άναβε» φωτιές με τις αναρτήσεις της από τη Μύκονο φαίνεται πως συνδύαζε το τερπνόν μετά του ωφέλιμου.

poster
  

Σύμφωνα με το LiveNews, η influencer έκανε διακοπές στο «Νησί των Ανέμων» και ταυτόχρονα «πάσαρε» υποψήφιους αγοραστές ναρκωτικών στο κύκλωμα των Σκοπιανών που το καλοκαίρι «πλημμύριζε» το νησί των Ανέμων με ποικιλία ουσιών για όλα τα βαλάντια.

Με πατέρα πολιτικό και μητέρα δικηγόρο, η 20χρονη καλλονή από την Βόρεια Μακεδονία, είχε τον τρόπο της να διεισδύσει στις παρέες της ελίτ των τουριστών του νησιού και με την καθοδήγηση του Σκοπιανού αρχηγού του καρτέλ, έβρισκε τους πελάτες και τους έφερνε σε επαφή με τους διακινητές.

Η επιχείρηση «νεκροκεφαλή»

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το κύκλωμα εδώ και καιρό και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να το «ξεσκεπάσουν». Όταν κατάλαβαν ότι τα μέλη του καρτέλ ετοιμάζονταν να φύγουν από το κατάλυμα που έμεναν με σκοπό να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, δόθηκε η εντολή να επέμβουν. Παρακολούθησαν το δεξί χέρι του αρχηγού του καρτέλ που τους οδήγησε στη σύλληψη και των υπολοίπων.

Εκτός από την καλλονή, συνελήφθησαν ο εγκέφαλος της σπείρας, ο έμπιστος συνεργάτης του αλλά και ένας Λιβανέζος DJ, ο οποίος την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης, αγόραζε κοκαΐνη από τα μέλη του καρτέλ. Ο συγκεκριμένος μάλιστα, ο οποίος προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια της Αθήνας και συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια του στη Μύκονο, φέρεται να παραδέχτηκε στις Αρχές τη δοσοληψία.

Ναρκωτικά για όλα τα βαλάντια

Οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν αντίκρισαν τα ναρκωτικά σε σχήμα… νεκροκεφαλής. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το ότι είχαν συσκευασίες έτοιμες, διαφορετικής αξίας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν όλες τις… «τσέπες». Χάπια ecstasy, κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, κάνναβη, ναρκωτικά όλων των ειδών.

 Ναρκωτικά Μύκονος Ναρκωτικά Μύκονος Ναρκωτικά Μύκονος

Όπως φαίνεται, ο 34χρονος αρχηγός, είχε «ξεχωρίσει» τους ρόλους σε κάθε ένα από τα μέλη του κυκλώματος, έδινε τις εντολές και καθοδηγούσε τους συνεργούς του τόσο για το πού θα αποθηκεύσουν τα ναρκωτικά, όπως και τον τρόπο για το πώς θα τα διαθέσουν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο νησί των ανέμων έχει γίνει απόβαση μίας ομάδας αστυνομικών οι οποίοι είναι πολύ έμπειροι στην διακίνηση ναρκωτικών και συνέβαλαν τα μέγιστα στην σύλληψη του κυκλώματος.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: