20 Αυγούστου 2022

Η «έπαυλη της ελεύθερης αγάπης» του βραζιλιάνου… Χιου Χέφνερ και των 8 συζύγων εξοργίζει τη γειτονιά


Με σημειώματα «δαιμονική οικογένεια, φύγε, δεν είστε ευπρόσδεκτοι»... «καλωσορίζει» η γειτονιά το σπιτικό ή αλλιώς «την έπαυλη της ελεύθερης αγάπης» του Άρθουρ Ούρσο και των 8 συζύγων του...

Με έμπνευση από την έπαυλη του Playboy, ο Άρθουρ Ούρσο, η βραζιλιάνικη έκδοση του Χιου Χέφνερ, χτίζει την «έπαυλη της ελεύθερης αγάπης» για να στεγάσει τον έρωτά του με τις 8 συζύγους του… με τις οποίες μάλιστα θέλουν να αποκτήσουν και παιδιά έχοντας βάλει πρόγραμμα για αυτό.

Το εθισμένο στο σεξ νεαρό μοντέλο και σταρ του Only Fans πέρσι έγινε πρωτοσέλιδο όταν παντρεύτηκε με εννέα γυναίκες ταυτόχρονα σε μια τελετή. Ο γάμος τους ωστόσο δεν έχει νομική υπόσταση καθώς στο Σάο Πάολο αλλά και σε όλη τη Βραζιλία η πολυγαμία είναι παράνομη.

Ούτε η γειτονιά φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι την ιδιόμορφη αυτή οικογένεια και αντιδρά. Αντί για κέικ τους αφήνουν στο μαντρότοιχο του σπιτιού σημειώματα: «Δαιμονική οικογένεια, φύγε, δεν είστε ευπρόσδεκτοι».

Οπισθοδρομικοί και κολλημένοι δεν μπορούν να συμμεριστούν την τρυφερότητα οικογενειακών στιγμών, όπως οι παρακάτω:

Έξαλλος ο Άρθουρ

«Θα μάθω ποιος το έκανε αυτό και θα κάνω τις κατάλληλες ενέργειες. Δεν κάνω τίποτα κακό φτιάχνοντας ένα σπίτι για μένα και τις γυναίκες μου. Θέλουμε απλώς να ζήσουμε ειρηνικά! Θεωρούμε ότι κάθε μορφή αγάπης είναι δίκαιη» ανέφερε ο αθώος Άρθουρ.

Ο influencer, που έχει ήδη μια κόρη από προηγούμενη σχέση, θέλει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την πολυμελή οικογένειά του και φυσικά -όπως κάθε influencer που σέβεται τον εαυτό του και καθόλου τις έννοιες «αξιοπρέπεια» και «ιδιωτικότητα»- κοινοποιεί μέσω των social media τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του και άπειρες φωτογραφίες με τις γυναίκες του και μέλλουσες μάνες των παιδιών του.

 .in.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: