18 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ


 : Ο Τοτός ζητάει αύξηση στο αφεντικό του...

 Πηγαίνει ο Τοτός και ζητάει αύξηση από το αφεντικό του: 

Με συγχωρείτε Κύριε Διευθυντά, μπορώ να σας απασχολήσω;»

 «Φυσικά Τοτέ, έλα στο γραφείο μου».

 «Όπως γνωρίζετε είμαι στην εταιρεία εδώ και πολύ καιρό. Είμαι από τους συνεπέστερους και ικανούς υπαλλήλους και θέλω αύξηση γιατί υπάρχουν τέσσερις άλλες εταιρείες που με κυνηγάνε καθημερινά»

. Το σκέφτεται λίγο ο διευθυντής και λέει: «Λαμβάνοντας υπόψιν μου αυτά που μου λες θα σου δώσω αύξηση 15%. Πώς σου φαίνεται Τοτέ, είσαι ικανοποιημένος;» «

Είμαι πολύ ικανοποιημένος κύριε διευθυντά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

 «Πριν φύγεις, όμως, πες μου αν θες, ποιες είναι οι άλλες εταιρείες που σε κυνηγάνε;»

 Και του λέει ο Τοτός: «Η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ και η Τράπεζα για το δάνειό του σπιτιού μου…»

  Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/totos-afxisi/.

Ανέκδοτο: Πηγαίνει ο Τοτός και ζητάει αύξηση από το αφεντικό του… 04/08/2018, 23:08 89.2k Views Share Tweet Pinterest Ανέκδοτο: Ο Τοτός ζητάει αύξηση στο αφεντικό του... Πηγαίνει ο Τοτός και ζητάει αύξηση από το αφεντικό του: «Με συγχωρείτε Κύριε Διευθυντά, μπορώ να σας απασχολήσω;» «Φυσικά Τοτέ, έλα στο γραφείο μου». «Όπως γνωρίζετε είμαι στην εταιρεία εδώ και πολύ καιρό. Είμαι από τους συνεπέστερους και ικανούς υπαλλήλους και θέλω αύξηση γιατί υπάρχουν τέσσερις άλλες εταιρείες που με κυνηγάνε καθημερινά». Το σκέφτεται λίγο ο διευθυντής και λέει: «Λαμβάνοντας υπόψιν μου αυτά που μου λες θα σου δώσω αύξηση 15%. Πώς σου φαίνεται Τοτέ, είσαι ικανοποιημένος;» «Είμαι πολύ ικανοποιημένος κύριε διευθυντά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ». «Πριν φύγεις, όμως, πες μου αν θες, ποιες είναι οι άλλες εταιρείες που σε κυνηγάνε;» Και του λέει ο Τοτός: «Η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ και η Τράπεζα για το δάνειό του σπιτιού μου…»

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/totos-afxisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: