4 Αυγούστου 2022

Βιβλιοπαρουσίαση στο δημοτικό σχολείο Κούκου Πιερίας


Aγαπητοί, Φίλες και Φίλοι.
Στις 6-8-2022, ημέρα Σάββατο και με ώρες προσέλευσης: 19.15 και έναρξης: 19.30 (αυστηρά) στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου του χωριού μου Κούκος Πιερίας, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου μου, με τίτλο:
*Πορείες θανάτου… και ζωής*.
Θα προλογίσουν οι:
Η Σοφία Αμπερίδου, καταξιωμένη ζωγράφος, με καταγωγή επίσης από τον Κούκο Πιερίας και ο Φόρης Πεταλίδης, δημοσιογράφος-εκδότης της εφημερίδας *ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ*.
Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 και πρόεδρος του συλλόγου δράσης *ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ*, Γιώργος Γεωργιάδης.
Ανάγνωση αποσπάσματος: Από την κόρη μου και ηθοποιό,   Αναστασία Σιδηροπούλου-Αλπάκη και πιθανόν από τον ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη (εφ' όσον το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του).  
Η παρουσίαση θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ μέσω You Tube, από το εκεί Ιερό Ίδρυμα *Παναγία Σουμελά*.
Η εκδήλωση θα γίνει υπό την αιγίδα του Συλλόγου των απανταχού Κουκιωτών *ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ*.
Στη συνέχεια της παρουσίασης θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης που διοργανώνει ο Σύλλογος του χωριού μου.
Στους χώρους του σχολείου και της εκδήλωσης θα διατίθεται το βιβλίο μου από τον εκδοτικό οίκο *ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ*, που μου έκανε την μέγιστη τιμή να το εκδώσει χωρίς καμία οικονομική μου επιβάρυνση.
Ακολουθούν:
Το εμπροσθόφυλλο με την φωτογραφία του πρωταγωνιστή του βιβλίου μου, Καπτάν Σαούρ Ανέστη.
Το οπισθόφυλλο με τον έργο *Η Πρόσφυγας* της συζύγου μου Βασιλικής Αλπάκη και στην εσωτερική πλευρά του οπισθόφιλου το έργο της ζωγράφου Σοφίας Αμπερίδου, με τίτλο *Εκατόφυλλα της μνήμης* (Ακρυλικά και σκόνες σε καμβά, διαστάσεων  100 Χ 100 εκ.)

Τσαγκαράκης Δημήτριος 
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932748386
...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: