18 Αυγούστου 2022

ΕΛ.Π.ΠΙ.-Το καλοκαίρι και οι διακοπές ,συνεχίζονται στην Πιερία!


Το καλοκαίρι καλά κρατάει , με τις θερμοκρασίες να σπάνε ρεκόρ. Αμείωτα συνεχίζονται   και οι ασφαλείς ποδηλατοβόλτες  των ΕΛεύθερων Ποδηλάτών Πιερίας. Κάθε Κυριακή , περισσότερο από 26 χρόνια πάντα με το ποιο οικολογικό, αθλητικό ,οικονομικό μέσο : το ποδήλατο από 50χλμ μέχρι...

Ειδικά για όσους φίλους των δύο τροχών δεν πρόλαβαν  ή δεν μπόρεσαν να πάνε διακοπές , η Πιερία παραμένει  από τους πρώτους  σε επιλογή προορισμούς και φέτος. Φυσικά με κάθε ευκαιρία φροντίζουμε να επισκεπτόμαστε τα Πιέρια Ορη , τον Όλυμπο και τις ατέλειωτες δαντελωτές ακτές. Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και μετά την διασκέδαση ,αναψυχή, φυσική κατάσταση.

 Με αφορμή και την επίσκεψη πολύ καλού φίλου από Γερμανία ,κάναμε μια γρήγορη αλλά εξίσου πανέμορφη ποδηλατοβόλτα , το περασμένο Σαββατοκύριακο  (παραμονή της μεγαλύτερης γιορτής του καλοκαιριού) ξεκινώντας  πάντα από την πόλη της Κατερίνης .

Φυσικά  και μία ζωή δεν φτάνει να γνωρίσεις τον Όλυμπο ,τι να προλάβεις να δείς από Πιερία σε 2-3 μέρες? Νοιώθουμε και ξέρουμε πως είμαστε από τους πιο τυχερούς στον κόσμο , που ζούμε σε αυτό το νομό!      Εσείς τι λέτε ?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ /ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ./ΞΕΝΑΓΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ/ΜΤΒ LEADER

Δεν υπάρχουν σχόλια: