28 Αυγούστου 2022

ΑΣΤΥΜΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

 
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη συνεργού τους. Οι στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών ημεδαπών ανδρών και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού συνεργού τους, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, συνελήφθη στις 26 Αυγούστου 2022 σε περιοχή των Σερρών, ένας άνδρας, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα οχτώ αλλοδαπούς άνδρες, δύο από τους οποίους ήταν ανήλικοι, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον, χθες το πρωί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο Έλληνες συνεργοί του, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας από αυτούς είχε επιβιβάσει σε όχημα, παράλληλα με τον ανωτέρω, αλλοδαπούς, με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, ενώ ο δεύτερος οδηγώντας προπορευόμενο όχημα, λειτουργούσε ως προπομπός τους.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, Έλληνας συνεργός τους, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν, καθοδήγησε τον τρόπο μεταφοράς των ανωτέρω. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν συνολικά τρία οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: