12 Σεπτεμβρίου 2022

Προφυλακιστέος ο 62χρονος πρώην παρουσιαστής τηλεμάρκετινγκ για πορνογραφία ανηλίκων

T ο δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον  62χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ο 62χρονος ο οποίος έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε τηλεοπτικές εκπομπές περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα  μετά την καταγγελία νεαρής κοπέλας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.  

Η κοπέλα  -σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας- υποστήριξε ότι συγγενικό της πρόσωπο έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν δικές της φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Από την έρευνα που ακολούθησε,  οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην ταυτοποίησή του αλλά και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός σκληρός δίσκος, με πλήθος οπτικοακουστικού υλικού, ερωτικού περιεχομένου του δράστη με τις ανωτέρω ανήλικες, 203 ψηφιακοί δίσκοι “CD”, 7 φορητοί σκληροί δίσκοι, 2 κάμερες, 5 κινητά τηλέφωνα, 3 φορητές μονάδες αποθήκευσης “usb” και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 62χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.  .zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: