6 Σεπτεμβρίου 2022

Εβρος: Εξαφανίστηκαν δύο παιδιά 9 και 2 ετών – «Σε κίνδυνο η ζωή τους»

 Δύο παιδιά 9 και 2 ετών που εξαφανίστηκαν στον Εβρο βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω του νεαρού της ηλικίας αλλά και επειδή πάσχουν από νευροαναπτυξιακή διαταραχή.Δύο παιδιά ηλικίας 9 και 2 ετών εξαφανίστηκαν πριν τρεις ημέρες από την περιοχή του Εβρου και βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Στο φάσμα του αυτισμού

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, «στις 02/09/2022, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Εβρου, ο Αχμέτ- Ahmed (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) 9 ετών, ιρακινής καταγωγής και ο Αρκάν-Arkan (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) 2 ετών, ιρακινής καταγωγής.

Δείτε ακόμα – Unesco: 244 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο δεν πηγαίνουν σχολείο

»Είναι σημαντική η συμβολή όλων στην εύρεση των ανηλίκων, καθώς τα παιδιά βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο λόγω του νεαρού της ηλικίας και επιπλέον επειδή πάσχουν από νευροαναπτυξιακή διαταραχή και συγκεκριμένα βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

»Ο Αχμέτ-Ahmed (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) έχει ύψος 1,40 μ., και είναι περίπου 35 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

»Φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρη μπλούζα με κόκκινες ρίγες.

»Ο Αρκάν-Arkan (ον.) Αμπάς-Abbas (επ.) έχει κανονικό ύψος και βάρος, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε μπλε φόρμα και μπλε μπλούζα.

Πληροφορίες

»Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000” καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: