3 Σεπτεμβρίου 2022

Με χατ τρικ του Δουβίκα η πρώτη νίκη της Ουτρέχτης

 Ο Τάσος Δουβίκας με χατ τρικ μέσα σε 23 λεπτά έβαλε «φαρδιά πλατιά» την υπογραφή του στην πρώτη νίκη της Ουτρέχτης στην Eredivisie με 4-3 εκτός έδρας επί της Φορτούνα Σιτάρντ.Το ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 5ης ημέρας του ολλανδικού πρωταθλήματος «σημαδεύτηκε» από τη διακοπή του περίπου στα μισά του δεύτερου μέρους εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών των γηπεδούχων στις εξέδρες.

Ο Βασίλης Μπάρκας ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια της Ουτρέχτης, όχι, όμως και ο Δουβίκας, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 63΄. Ένα λεπτό μετά  η Ουτρέχτη προηγήθηκε με τον Ντοστ, αλλά οι γηπεδούχοι «απάντησαν» άμεσα (67΄) με τον Γκουτ.

Από κει και πέρα ανέλαβε δράση ο διεθνής στράικερ. Με πέναλτι στο 71΄ έκανε το 1-2, τρία λεπτά μετά «έγραψε» το 1-3 και στο 86΄ το 2-4, καθώς νωρίτερα (82΄) οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 2-3 με το πέναλτι του Γιλμάζ. 

Το τελικό σκορ (3-4) διαμόρφωσε στο 90΄+6 ο Νοσλίν. Βασικός σε ένα ακόμη ματς με την φανέλα της Φορτούνα, που παραμένει χωρίς βαθμό μετά από 5 ματς, ήταν ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Σουρλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: