4 Σεπτεμβρίου 2022

Όλα τα φώτα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης – Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ

 

Όλα τα φώτα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης – Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, στη Ριζούπολη η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα
Πλουσιότερο είναι το σημερινό μενού της 3ης αγωνιστικής της Super League, καθώς το πρόγραμμα έχει τέσσερις «καυτές» αναμετρήσεις.Όλα τα φώτα πάντως θα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (21:30).

Άρης και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Κίτρινοι, που θα έχουν τον Τόλη Τερζή στον πάγκο τους μετά την απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος, θα ψάξουν τη νίκη, καθώς μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για νέες απώλειες.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, που έχει κάνει το 2Χ2 απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό του ξεκίνημα, αλλά να βάλει και στοπ στο πολύ κακό σερί που έχει απέναντι στον Άρη στις τελευταίες αναμετρήσεις.

Την ίδια ώρα, στη Ριζούπολη, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ιστορικό παιχνίδι για το «κιτρινόμαυρο» σωματείο. Η Ένωση, που ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα από το Βόλο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να βάλει στην άκρη την γκρίνια που επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, λίγες εβδομάδες πριν από τη μεγαλύτερη ημέρα της σύγχρονης ιστορίας της.

Και τούτο, διότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας ματς που θα δώσει η ΑΕΚ μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια και την OPAP Arena, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΠΑΕ το μεσημέρι του Σαββάτου (3/9).

Ο ΠΑΣ, από την άλλη, έχει ένα βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια και θα ψάξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την πρώτη νίκη του στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 18:30
Βόλος – ΟΦΗ 19:00
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 21:30
Άρης – ΠΑΟΚ 21:30

 in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: