25 Σεπτεμβρίου 2022

Ιστιοπλοΐα: Πέθανε ο Αριστείδης Αδαμόπουλος


Πέθανε ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο οποίος διατέλεσε επί πολλά χρόνια μέλος της ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας και πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου “Αλκυών” Ραφήνας.

 Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας όταν η Σοφία Μπεκατώρου τον είχε υποδείξει ως τον άνθρωπο που φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά πριν από χρόνια.


Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου αποτέλεσε αφορμή ώστε κι άλλες αθλήτριες να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν για ανάλογα περιστατικά που συνέβησαν στο παρελθόν και σημάδεψαν την ψυχή τους.

Μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία είχε ζητήσει και είχε λάβει την παραίτηση του Αριστείδη Αδαμόπουλου από το Διοικητικό Συμβούλιο.

 Ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τον τελευταίο χρόνο. Σε σημερινή της ανακοίνωση, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία αναφέρει:
“Έφυγε από την ζωή σήμερα, ο επί πολλά χρόνια Αντιπρόεδρος – Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού και Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ραφήνας Αλκυών, Τέλης Αδαμόπουλος. Η Κηδεία του θα τελεστεί την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι. Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην  οικογένεια του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: