9 Σεπτεμβρίου 2022

Ανέκδοτο: Επιστρέφει ο Τοτός από το σχολείο με μαυρισμένο το ένα μάτι


. Επιστρέφει ο Τοτός από το σχολείο με μαυρισμένο το ένα μάτι. Τον βλέπει ο πατέρας του και τον ρωτάει: «Τοτέ, τι έπαθε το μάτι σου παιδί μου;» «

Έγινε κάτι παράξενο μπαμπά. Ήμουν στο σχολείο και περίμενα στη σειρά στο κυλικείο και η δασκάλα στεκόταν ακριβώς μπροστά μου έτσι πρόσεξα πως η φούστα της είχε μπει μέσα στη σχισμή του πισινού της.» 

«Ωχ ωχ ωχ!!» λέει ο πατέρας. και συνεχίζει ο Τοτός 

«Έπιασα λοιπόν τη φούστα και την τράβηξα έξω για να φαίνεται όμορφα, αλλά η δασκάλα μου έριξε μια μπουνιά! Κατάλαβες μπαμπά τι έπαθα;» «

Τοτέ, δεν κάνουν τέτοια πράγματα στις γυναίκες. Ακόμα και αν δεν φαινόταν όμορφα η φούστα της δεν έπρεπε να την πειράξεις. Αυτή μπορεί να την ήθελε εκεί… κατάλαβες;»

 «Κατάλαβα μπαμπά» είπε ο Τοτός προβληματισμένος. 

Την επόμενη μέρα γυρίζει ο Τοτός στο σπίτι και με το άλλο μάτι μαυρισμένο. Τον βλέπει ο πατέρας του και τον ρωτάει: 

Τοτέ, τι έπαθε πάλι το μάτι σου παιδί μου;» 

«Σήμερα έγινε κάτι ακόμα πιο παράξενο μπαμπά. Ήμουν στο σχολείο και περίμενα στη σειρά στο κυλικείο.»

 «Ωχ ωχ ωχ!!» λέει ο πατέρας. και συνεχίζει ο Τοτός:

 «Μπροστά μου ήταν ο Μπόμπος και η δασκάλα στεκόταν ακριβώς μπροστά του. Η φούστα της είχε μπει πάλι μέσα μέσα στη σχισμή του πισινού της.»

 «Ωχ ωχ ωχ!!» λέει ο πατέρας. και συνεχίζει ο Τοτός: 

«Τότε ο Μπόμπος, έπιασε την φούστα της και την τράβηξε έξω.»

 «Ωχ ωχ ωχ!!» λέει ο πατέρας. και συνεχίζει ο Τοτός: 

«Και εγώ, αφού ήξερα πως αυτό την ενοχλεί την έπιασα και την ξαναέχωσα μέσα!!! 

 Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/anekdoto-toto-sxoleio-mati/

Ανέκδοτο: Επιστρέφει ο Τοτός από το σχολείο με μαυρισμένο το ένα μάτι….. 07/10/2021, 13:14 134.7k Views Share Tweet Pinterest Ανέκδοτο: Επιστρέφει ο Τοτός από το σχολείο με μαυρισμένο το ένα μάτι..... Επιστρέφει ο Τοτός από το σχολείο με μαυρισμένο το ένα μάτι. Τον βλέπει ο πατέρας του και τον ρωτάει: «Τοτέ, τι έπαθε το μάτι σου παιδί μου;» «Έγινε κάτι παράξενο μπαμπά. Ήμουν στο σχολείο και περίμενα στη σειρά στο κυλικείο και η δασκάλα στεκόταν ακριβώς μπροστά μου έτσι πρόσεξα πως η φούστα της είχε μπει μέσα στη σχισμή του πισινού της.» «Ωχ ωχ ωχ!!» λέει ο πατέρας. και συνεχίζει ο Τοτός «Έπιασα λοιπόν τη φούστα και την τράβηξα έξω για να φαίνεται όμορφα, αλλά η δασκάλα μου έριξε μια μπουνιά! Κατάλαβες μπαμπά τι έπαθα;» «Τοτέ, δεν κάνουν τέτοια πράγματα στις γυναίκες. Ακόμα και αν δεν φαινόταν όμορφα η φούστα της δεν έπρεπε να την πειράξεις. Αυτή μπορεί να την ήθελε εκεί… κατάλαβες;» «Κατάλαβα μπαμπά» είπε ο Τοτός προβληματισμένος. Την επόμενη μέρα γυρίζει ο Τοτός στο σπίτι και με το άλλο μάτι μαυρισμένο. Τον βλέπει ο πατέρας του και τον ρωτάει: «Τοτέ, τι έπαθε πάλι το μάτι σου παιδί μου;» «Σήμερα έγινε κάτι ακόμα πιο παράξενο μπαμπά. Ήμουν στο σχολείο και περίμενα στη σειρά στο κυλικείο.» «Ωχ ωχ ωχ!!» λέει ο πατέρας. και συνεχίζει ο Τοτός: «Μπροστά μου ήταν ο Μπόμπος και η δασκάλα στεκόταν ακριβώς μπροστά του. Η φούστα της είχε μπει πάλι μέσα μέσα στη σχισμή του πισινού της.» «Ωχ ωχ ωχ!!» λέει ο πατέρας. και συνεχίζει ο Τοτός: «Τότε ο Μπόμπος, έπιασε την φούστα της και την τράβηξε έξω.» «Ωχ ωχ ωχ!!» λέει ο πατέρας. και συνεχίζει ο Τοτός: «Και εγώ, αφού ήξερα πως αυτό την ενοχλεί την έπιασα και την ξαναέχωσα μέσα!!!

Πηγή: https://www.poly-gelio.gr/anekdoto-toto-sxoleio-mati/

Δεν υπάρχουν σχόλια: