11 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η σπείρα της ΕΠΟ...»

 

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το 1-1 με τον Βόλο εκφράζει τα έντονα παράπονά της για τα σφυρίγματα του Βασίλη Φωτιά στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με το συγκρότημα της Μαγνησίας. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «σπείρα της ΕΠΟ» και ζητούν «να μην σφυρίξει ξανά τον Ολυμπιακό κανείς Έλληνας διαιτητής.»

Η ανακοίνωση αναλυτικά: «Όσοι νομίζουν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα συνεχίσει να υπομένει αυτή την αλητεία των Μπαλτάκων, των Γιαννάκηδων και των Φωτιάδων είναι γελασμένοι.

Όσοι νομίζουν ότι θα παρακολουθούμε το θέατρο του εξευτελισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου χωρίς αντίδραση, είναι γελασμένοι.

Η αποψινή αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου είναι η τελευταία κατά της ομάδας μας.

Εκτός αν οι διαιτητές ορίζονται για να κάνουν καθυστερήσεις και να κακοποιούν το ποδόσφαιρο, να μετατρέπουν τα φάουλ υπέρ μας σε... κίτρινες κάρτες εναντίον μας, να μη δίνουν καθαρά πέναλτι, όπως έκανε απόψε η επιλογή Μπένετ και Μπαλτάκου.

Απαιτούμε, όσο η σπείρα της ΕΠΟ και τα μέλη της συμμορίας ορίζουν και ελέγχουν τους διαιτητές, να μην σφυρίξει ξανά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κανείς Έλληνας διαιτητής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: